Forever begins today

Snart:3


You're crazy

Läste i en tidning att det är 18 år sedan som Lejonkungen visades på bio första gången. 18 år sedan?! Hur gammal är man egentligen? Första känslan var i alla fall att jag kände mig lastgammal, men så illa är det ju inte. Hah.

Ska slänga mig i bilen nu, fiska upp Frida och sedan så drar vi till Åsbo på ett besök. Föräldrarna är nyss hemkomna från Aruba så de lär väl ha en fin bränna att visa upp skulle jag tro.


Guns N' Roses - Live at the Ritz 1988

Oj, såhär har jag visst spenderat den sista timmen. Tanken var att titta lite i början av konserten och sen så var den visst slut. Hah. Smoking hot,  I'm just saying.


Förra veckans filmskörd

Skörd kanske är att ta i, men dessa filmer såg jag under förra veckan i alla fall;

Sista bilden är från filmen Fame.


Bilder från google bildsök

Edge of desire


Turn up the sun

Rätt bra dag för att vara en söndag. Slappar mest men varvar med tvätt, disk och lite städning. Kör sista maskinerna just nu och när dom är klar så ska jag nog allt kolla på nån av filmerna som jag lånade av syster för nån vecka sen. Har inte tagit mig för att göra det än. Men nu så! Och till filmen så får det nog allt bli en smoothie, för det är jag himla sugen på känner jag.

Typ sådär såg middan ut i fredags och igår, fredagsmiddan var dock mycket mysigare på nåt vis..ryggbiff, tzatziki, fetaostsallad o groddar.

Sen fick jag den smarta idén att kolla hur fotomappen med matbilder såg ut för januari 2011, och dethär hittade jag där;

Bra där.

Favourite


Up all night

Helgen har börjat väldigt bra måste jag säga, mysfredag med middag och film, lugn start på lördagen med frukost framför tv:n där det visades vinterstudio, en sväng på köpingen efter det, och kväll beger jag mig till Bollnäs. Morgondagen är rätt oplanerad än sålänge, tvättstugan är bokad så måste nog göra ett besök dit i alla fall.

För vi vill ha en till vinkväll och vi vill att grabben i bakgrunden ska anordna den!:D



Nytt

Nytt för dagen;


Looking for today

Bakat, tränat, städat, betalat räkningar..effektiv hemmakväll i alla fall! Och nu myser jag runt i en rutig skjorta som luktar massa gott, dricker lite te och provsmakar brödet som jag gjorde tidigare ikväll. Bröd som jag får äta utan att vara olydig, så himla bra! Men nu är det inte många dagar kvar, på onsdag är det första februari och då har vi klarat av våran sockerfria månad (och lchf-maten, som vi dock har fuskat lite med men annars så skulle vi nog ha blivit så magra så, säger vi;P ). På det stora hela så har det faktiskt gått bra, några dippar bara.

Resten av kvällen då? Blir till att undersöka utbudet på några nätsidor, rabatter är väl till för att nyttjas, eller?


Dom som bländats av ljuset

Lite zumba innan slapp i soffan låter som en bra idé, alldeles för dålig disiplin gällande träning den senaste tiden som det känns. Ändring på det! Bara nio sockerfria dagar kvar också, går ju rätt bra det här faktiskt. Känns såklart som att det skulle vara himla gott med en kladdkaksbit eller Marabou mintkrokant. Eller daimsmak. Eller digestive. Eller bara Marabou mjölkchoklad. Aa, det är nog chokladen som är den största lasten alltså, märker ju det.


As you die

Äntligen helg och lite ledighet! Men den här veckan har rullat på ganska bra i jämförelse med den förra - den var seg. Sen så vet jag faktiskt inte vad som är bäst, inge bra när tiden går fort heller.
Har i alla fall dammsugit läghenheten nu ikväll, resten av kvällen tänker jag spendera i soffan framför någon serie. Har dock lite beslutsångest; Vampire Diaries, Grey's Anathomy, Gossip Girl eller Desperate Housewives? Jobbigt när det finns för mycket att välja mellan;) Oavsett serieval så blir det fruktsallad till det, helt okej en fredagskväll.


And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

Okej, nu har jag väldigt få minuter på mig innan jag ska ligga i sängen. Tanken var väl sängdags klockan 22, för visst var det väl så vi sa? Men det ser liite tajt ut måste jag säga. Har inte gjort mycket vettigt ikväll alls men egentligen så har jag gjort det. Lite virrigt kanske det kan låta, men jag har ordning i alla fall.

Och den där bilden är gammal som gatan

Overcome

Har tillbringat dagen/kvällen i Åsbo, firat fina mamma som fyller 50 idag. Vi bjöds på plankstek (potatismos, fusk ett), glass (fusk två) och bulle (fusk tre). Himlans gott var det i alla fall och mätta blev vi! Ett helt befogat fusk, men nu är det back on track igen. Vi (jag o sis) bevakade mamma o pappas packning också inför den stundande Aruba-resan. Och nej, jag är inte avundsjuk. Bara lite kanske, men unnar dom verkligen att resa iväg!

Och vad göra nu? One Tree Hill?


The kiss of dawn

Just some random pics.


Filmkväll

Nu ska jag visst bege mig iväg på en oplanerad filmkväll. Det är kanske då det är som bäst, när det är oplanerat? Hoppas på en bra kväll i alla fall!


It makes them disappear

Om jag ser ut som en fjällko imorgon när jag kommer till jobbet så ser ni förklaringen nedan. Hämtade ut ett paket från Kicks idag nämligen.

Nu ska jag roa mig med någon serie och ett äpple. En bit kladdkaka skulle inte sitta fel nu alltså..

Bra med lite gratisprover också

Black sheep

Trots statiskt hår, fel klädval (man blir ju galen på sånt, allt bara sitter fel och känns obekvämt), tårta på jobbet (intar ju inget tillsatt socker för tillfället), fel lunchtid, trasiga vantar och en plånbok som hela tiden försvinner i väskan, så har det varit en bra dag. Avslutade jobbdagen på ett himla fint sätt också, plus att jag fick fint sällskap på bussen. Tur att man bara har i-landsproblem, och att dom bra sakerna väger upp dom dåliga.

Helg är det snart också, och jag tror att det kommer bli en bra helg. Bland annat så fyller mamma år på lördag så då blir det mys med familjen och lite god mat. Och lite fika kanske, dispens;D


Just like a dream

Här drömde jag att jag var inatt, åka tillbaka någon?


Din skugga

Känner mig lite tvingad till att göra en uppdatering här, men det är ju så himla tråkigt när man inte har några bilder att bidra med! Så jäkla mörkt heela tiden så man blir ju bara less, nä, vår och sommar ska det va! Alternativt att man är ledig om dagarna (och kvällarna såklart) så att man kan ta vettiga bilder. Hugga med mig kameran till jobbet jag också kanske (även om den dära kameraväskan gapade ganska tom idag;) ) men då blir det ju bara massa skogsbilder som det känns. Kanske inte alltför stimulerande.

Allt är bara upp och ner och bak och fram och jätteknasigt för tillfället, galet skulle man kunna säga också. Tok.

Väntar för övrigt på inte mindre än tre beställningar och hoppas på att dom dimper ner den här veckan! Sömnproblem en lördag natt och söndag morgon kan leda till shopping med andra ord. Ja, ingen shopping på natten men hade kanske hunnit ladda upp innan det blivit morgon.

Eh nä, lite dans kanske?

Och förresten, min sockerfria och kolhydrat-låga månad går ganska så bra faktiskt, det är mest b r ö d som jag är sugen på. Men det går bra.


Another hole in the head

Finaste Freja och Vidar♥




RSS 2.0