Denna ljuva sommartid


Låt oss prata om Skam

Okej, spoiler alert men nu tänker jag prata lite om nya säsongen av Skam. Kollar ni inte på småklippen utan bara på de hela avsnitten så bör ni sluta läsa nu (och ni som inte är intresserade kan hoppa stycket ni också).

Så, då börjar jag. VARFÖR har de valt att kapa sönder Sanas säsong? Det är inte okej tycker jag. Och, jättebra att dom (jag säger dom, menar skaparen) vill visa lite av varje person, men det känns som att dom hastar igenom bara för att. Trycka in så mycket som möjligt på så liten tid som möjligt, och inte ger det speciellt mycket heller det bara skapar mer frågor. Till exempel Vilde och hennes mamma, JAHA? Ska en inte få se mer än så? Den snutten väckte bara massa mer frågor än vad den besvarade, och Jonas-avsnittet gav inte mycket? Och Penetrator-Chris? Varför fick han en egen snutt i rampljuset? Känns som att det bara var för att se lite mer av Eva som ju redan haft en egen säsong. Spännande att se vilka mer som får en egen liten sekvens innan serien tar slut, känner mig dock lite besviken på upplägget. 
 
Så, nog pratat om det. Planterade ut några plantor luktärtor igår och jag undrar just om de har blåst bort eller om de står kvar där jag planterade dem? Självklart att det ska blåsa idag liksom. 
 Bild från google bildsök
 

Sommarbrudar

Jag både har och inte har gått ner i semestermode. Det känns konstigt att jag går på semester den här veckan, samtidigt som jag inte skulle orka jobba så länge till eftersom jag ändå är inställd på det. Konstigt sånt där, eller kanske inte egentligen. Det ska bli väldigt skönt i alla fall, och vi har inte så mycket planerat heller. Midsommar-firande till helgen och Stockholm för ett dygn veckan därpå då GnR-konsert hägrar. Trodde inte att jag skulle få se dem live så det ska bli häftigt!
 
Kanske ska skriva ihop en sommarlista på saker jag skulle vilja göra? 
 

Fredag

Fredag och inte många minuter till helg! Ska hem till päronen på middag ikväll vilket ska bli mysigt, var dit en sväng igår också och hämtade blomjord och pallkragar. Ska plantera i helgen, panikar lite över att jag är så sent ute?! Det känns i alla fall som så, vet inte när jag planterade i fjol men det känns som tidigare i alla fall. Gick bananas förra helgen över alla myror som byggt bon här och var, flyttade totalt tre stammar/kolonier till skogen på andra sidan ån, dom får boa tillsammans. Förlåt myrorna men jag vill inte ha er i min trädgård. 


...nu är klockan många timmar senare, jag hann inte publicera det jag skrev tidigare. Blev bjuden på hemmagjord pizza och rabarberpaj ikväll, verkligen supergott och kvällen blev ganska sen som ni kan se. Kom hem för ungefär en timme sen och nu är det dags att sova några timmar innan lördagen drar igång. 

Önskar er en god natt!#sommarpepp

Sommar!


RSS 2.0