Minnet är bra - men jävligt kort!

Sitter och väntar på att tvättmaskinerna ska bli klara, så att jag kan slänga mig i soffan och kolla på sista avsnittet av True Blood. Men nu kom jag precis på att jag glömt bort att ringa hem och boka kattvakt. Det måste göras. Jag tänkte röra mig söderut i helgen nämligen så då måste dom små ullbollarna passas. Kattpensionat Åsbo, ja tack.

Det bjöds på semla i helgen också..

Mitt nya jag

Rubriken är inte så drastisk som den kan verka, det är en boktitel;)

Mitt nya jag - Sophie Kinsella

"Tänk om du vaknade en morgon och hela ditt liv var perfekt...

Lexi vaknar upp på sjukhuset efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrofalt kärleksliv. Men egentligen är det år 2007. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på - och hon är gift. Med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar att gå i uppfyllelse?
När hon lär sig mer om sitt nya, perfekta, liv upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne och att hon har många hemligheter. Vad har hon råkat ut för? Kommer hon någonsin att komma ihåg vad hon har gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det?
"

Chick lit när det är som bäst. Men tyvärr så är det ingen tågvänlig bok - körde nån fejkhosta där ibland när jag inte kunde hålla tillbaka skrattet.


Söndag den 23:e januari

Sådär, då har man bränt lite pengar såhär på söndagsförmiddagen, känns bra det! Men prylar är ju bra skit;D

Ska iväg på en liten biltur med m&p snart. Slänga skräp, hämta paket (haha, ojdå) och handla lite på ica. Rätt bra väder idag så hade tänkt försöka hinna med en promenad också.

Lördag den 22:a januari

Är hemma hos m&p, slappar och bara tar det lugnt. Skönt att få mat servera ibland också;) Plus att jag har fått inspiration på några nya maträtter som jag ska testa! Fotade av några recept som jag hittade i mammas tidningar. Så smidigt i stället för att skriva av, bara att lägga in dem på datorn sen.

Ikväll misstänker jag att vi kommer ha soff-kväll framför någon film, och jag ska äntligen få äta en efterlängtad semla! Men det brukar tyvärr alltid vara så, att även fast det är gott så är det inte lika gott som man föreställt sig. Men, lagom gott är väl kanske bäst. Ah, svammel. Bäst att sluta kanske.

Läste förresten ut en bra bok idag, mer info om den kommer!


Du ska ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval

Njuter av helgen. Startades upp med pannkaka till middag med både jordgubbs- och blåbärssylt - ska det va så ska det! Tänker fortsätta kvällen med slapp i soffan framför en film och kanske någon bra tv-serie. Och glass till det för det är jag verkligen värd;D


Där älvorna dansar

Tips från coachen till Johanna; Don't blow this.

Och så kör vi en gammal bild från i somras bara för att jag längtar lite efter sommaren just nu.

Och du får bli ditt eget öde, säg till dig själv att du är bra

Aw, jag är så dålig. Hålla på att kasta bort saker såhär alltså, det är inte bra:/

Över halva jobbveckan har gått nu, det känns positivt. Dock ska jag jobba övertid imorgon eftersom vi måste gå på ett minimöte. Känns sådär, men det handlar bara om 45 minuter så det är inte hela världen. Då har jag 45 minuter tillgodo till någon annan dag.
Helgen är riktigt oplanerad och jag kan inte bestämma mig för om det är bra eller inte. Mest inte bra tror jag, för jag vet inte alls vad jag ska göra. Men sånt brukar ju iofs alltid lösa sig.

På kvällens agenda står;
* Viktigt telefonsamtal
* Disk
* Ett avsnitt av True Blood

Bricka, julklapp från m&p

Cult Design, present till mamma

Musmatta, julklapp från Lillstrumpa

Vad har vi för dag? Tisdag?

Nu ska jag vinna pengar hade jag tänkt, håller tummarna!

Har en riktig slappkväll ikväll i alla fall, har inte någonting som jag måste göra, så ska snart kolla på ett avsnitt av True Blood. Lånade säsong två av Frida när jag var hemma i helgen.

Bjuder på en kass bild från camen.


A memory


If there's a rocket tie me to it

Oh vad roligt det var på jobbet idag! Känner att jag verkligen har saknat det stället nu när jag har varit ledig. Eller hur var det nu igen? Tack och lov att måndagen är avklarad säger jag bara, seeg dag - och inte lär det bli bättre imorgon.

Tvättdag idag, as usual när det är måndag typ. Och mer då? Jo, det blir till att dona lite, och sen kolla på någon serie. True Blood kanske?

Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen

Julen är utstädad och det känns bra. Mina nya lampor är på plats, likaså de fina brickorna jag fick av mamma och pappa, samt en ny fin burk. Bilder kommer men ljuset är inte optimalt just nu.

Första säsongen av The Vampire Diaries är till ända, kan hålla med Frida om att dom första avsnitten kanske inte är superbra, men det blir grymt. Oh, nu vill jag bara börja kolla på säsong nummer två på en gång, men ikväll hade jag tänkt ta mig an Harry Potter och den flammande bägaren.

Börjar faktiskt bli sugen på kinamat igen, precis som jag misstänkte. Får se om det blir det + bästa mr LW i veckan, jag hoppas åtminstone på det.

Här bjuder jag på några bilder från Egypten. Bilden på mig har P Jonsson tagit.


Som jag hade dig förut

Som jag hade dig förut - Melissa Horn tillsammans med Lars Winnerbäck
Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Så bra. Tryck här för att lyssna.

What the hell

Fortfarande kvar i Åsbo, men idag ska jag packa ihop mig och katterna och åka tillbaka till Ljusdal. Eftersom jag varit borta är julsakerna fortfarande kvar, och dom ska väck nu! Så det blir en städdag idag, kanske inte jättepepp på det, men det kommer bli bra när det är klart.

Filmkväll igår med Frida o Mats. Kollade på Cry-Baby och den är ju lika bra varje gång!:)


The heroin diaries

The Heroin Diaries - spillror ut ett rockstjärneliv. Skriven av Nikki Sixx i samarbete med Ian Gittins

Året är 1987 och man får följa Nikki dag för dag under året. Boken är baserad på hans dagbok som han förde under året -87, de flesta dagarna finns dokumenterade, vissa inte då han inte hade något att fylla sidorna med/ inte hade tid eller ork att skriva. Man får följa Nikki från förfall till förfall, så det är inte någon solskenshistoria direkt.

"I en av de mest unika missbruksbiografierna som någonsin publicerats delar Mötley Crües ledare Nikki Sixx med sig av sina fängslande dagboksanteckningar. När Mötley Crüe var som störst och befann sig på toppen av karriären, fanns det ingen drog som Nikki Sixx tvekade att använda. Dagar i sträck befann han sig i en kokain och herionbaserad dimma. Han upplevde "toppar" men också dalar som drog honom ända ner till avgrunden. Under dessa år skrev han flitigt och öppenhjärtligt dagbok som avslöjar stunder av eufori och glädje men också stunder av paranoia och ångest.
Här får vi följa Nikki Sixx fullstängdigt fängslande och gripande dagbok under det år då han föll till den absoluta botten - för att sedan fatta det tappra beslutet att resa sig och börja leva igen.

Dagboken kompletteras med nyskrivna och träffande kommentarer från dem som var med och från Nikki Sixx själv."


Don't ask about me until the day hell freezes over

Nu är jag på hemmaplan igen efter en vecka på varmare breddgrader. Har varit en bra resa med bra väder (lite väl blåsigt de första två dagarna kanske), sol varje dag, jätteklart, turkost vatten, krämbullar till frukost (haha, det ni! Men blev en hel del frukt också, så alltför onyttig har jag inte varit^^ ), snorkling och delfiner och massa slapptid. Tack för en bra resa girlfriend;D Nu ska jag njuta av den här helgen sen är det back to reality igen. Tur att vi går mot ljusare tider, även om jag gillar vintern också så känns det mer okej när det iaf börjar bli ljusare ute.

Spenderar kvällen i Åsbo eftersom mamma fyller år idag, det har firats med tårta o presenter.

Nu är det dags för lite nagelvård tror jag, sen så känner jag nog allt för att läsa ut min bok som jag håller på med. Bra är den, så mer info om den kommer senare!

Juldan - part two

Har haft en bra dag med bästaste sis i Åsbo idag. Bakat muffins, varit på promenad, kollat på CM och ätit mat. Nu är jag på söndagshumör så att det bara skriker om det, så jag känner att jag bara vill dö i soffan typ. Underbara söndagar!;)

Några fler bilder från juldan kanske är på sin plats?

High nr 1?

High nr 2?

Eh..?;P

Blindtest på läkerol. Anki vann - hon hade alla rätt!

Vinnaren sitter på den röda kudden:]

Soetisar^^

Kärrman - hej!:)

Haha, så söta

Oh titta, det fanns en Niklas med på festen också!:)

Lördag den första januari

Firade in det nya året hemma hos Caroline igår kväll, en lung kväll blev det men det var bara skönt. Mår ju topp idag! Frida o jag började med att bjuda pappa på mat [bakad potatis med räkröra och pannacotta med passionsfrukt till efterrätt, gott var det!] och sen åkte vi vidare till Ljusdal för att fira nyår. Blev upphämtade av Carro och Henke o fick skjuts hem sen av Sandra, tack för det!

Vad dagen har att bjuda på har jag ingen aning om än, bara skönt att vara ledig:)


RSS 2.0