Change of plans

Även om lördagskvällen inte blev riktigt som det var planerat från början, så klagar jag inte. Istället för att dansa till tonerna av Engmans Kapell, frysa häcken av oss i junikvällen och vara småmör imorgon så har jag en hemmakväll som ser ut enligt nedan. Inte fy skam det heller (tack för vindruvorna Annelen!).
 

Countdown

Minutrarna på jobbet släpar sig verkligen fram idag, bara för att det är fredag gissar jag på och man liksom vill att det ska bli helg så fort som möjligt. Vi ska åka till Gävle efter jobbet och kolla på lillasyster som ska ha dansuppvisning. Poledance, ska bli jätteroligt att se! Och efter dans så kanske, kanske att vi ska äta sushi! Extra sugen på det nu eftersom vi tänkte äta det förra helgen men då vR det slut! Happ, livet på landet.

Midsommarhelgen blev grymt lyckad, finaste människorna så stämningen var på topp! Vi fick låna ett partytält av grannen också vilket var himla tur eftersom det blåste isbjörnar dagen till ära (vilket inte stoppade oss från att ta det traditionella midsommardoppet på natten. Man måste ju hålla hårt på traditionerna!).

Ja tack, ge mig nedan typ nyss! För alltid

Du&jag

Vi jobbar och vi sliter...

Den här arbetsveckan blev precis en dag kortare! Ledig dag imorgon vilket innebär att jag har mindre än två timmar kvar att jobba den här veckan, känns faktiskt alldeles för bra för att jag ska förstå det! Det här innebär att vi kommer kunna förbereda inför midsommarfirandet i lugn och ro imorgon, skönt. Kanske kommer hinna ta det lite lugnt till och med, läsa en bok eller en tidning kanske. Söndagsmiddag

Är det någon som vet vart man kan beställa väder? Jag är inte helt nöjd (inte alls faktiskt) med vädret som verkar bli i midsommar. Sommarklänningen får ligga kvar i garderoben och så får jag gräva fram vinterjackan istället som det ser ut. Det kommer såklart bli en bra dag och kväll (och helg) ändå, men vädret har ju ändå en ganska stor betydelse på midsommar..

I helgen som var kunde vi i alla fall sitta ute och njuta av solen, och då bjöd sambon på sin underbara pasta carbonara! Riktigt gott, och massa parmesan ska det vara! God morgon!

Tröttmössan på idag men får skylla mig själv eftersom jag kom i säng alldeles för sent egentligen. Men än så länge så är det inte den stora mössan som hänger ner till knäna som är på, så det här ska nog allt gå bra. Fredag = extra energi dessutom. 

Planen är att jag ska hinna med lite förberedelser inför midsommarfirandet nästa helg i helgen, skulle nog även behöva plantera om tomaterna för jag tror bestämt att dom vill flytta ut snart. Kommer garanterat bli lite fotbollstittade också, jag försökte engagera mig igår men kom på i efterhand att jag glömde bort att titta (satt i soffan men läste bloggar istället..) men det blir nya tag...imorgon kanske? 

Mina föräldrar är dom bästa kattvakterna (och föräldrar) ever! Vi bjöds på grillad lax med massa gott tillbehör en helt vanlig måndag när vi hämtade hem ulltussarna. 

Sommarhimmel

Tog en powerwalk igår (alltså, den här slöfocken har inte rört på sig på länge så verkligen på tiden! Men skyller främst på förkylningen faktiskt, hostar ju lite fortfarande men nu får det minsann vara nog!) och testade en sån här grej (kommer inte ihåg vad det heter) som man sätter på armen som man kan ha mobilen i, som ett band med en liten väska typ. I alla fall, funkade ju riktigt bra, satt där den skulle och skönt att man inte måste se till så att det finns ficka på kläderna som man har på sig. Men, nackdel! Jättekrångligt och bökigt om man ska ta fram mobilen eftersom man bara måste fota lite ibland, även fast man är ute på motionsrunda. Att dom inte tänkt på det liksom! Haha. 

Idag efter jobbet ska vi hem till svärisarna en sväng, får se om de förstod våran pik "bjuder ni på mat?", svårt att svara nej på den;D Längesen vi var dit nu pga förkylningar och så. Men innan det, hämta paket! Ellos och ett Tradera-paket, spännande!Hundkex

Nationaldagen har hittills firats såhär; sovmorgon och sedan mysfrukost framför tv:n. Omplantering av några blommor, gjort iordning en pallkrage (= försökt få de fucking jävla myrorna att flytta självmant två gånger men idag gav jag upp och grävde bort dem och flyttade dom till en ny boning) rensat bland jordgubbsplanten + planterat några sticklingar, tvättat, bytt gardiner, fikat lite rocky road-kladdkaka och just nu - Hela kändis-Sverige bakar. Avrundar nog kvällen med en film.
 
Hundkex. Hur fina är dom inte?
 

Det var en kväll i maj

Alltså tiden, varför ska den gå så fort? Vi är redan flera dagar in i juni och man kan ju undra vart maj tog vägen? Och april med för den delen. "Njut av stunden" jo tack jag försöker men om man inte hinner med då? Dygnen skulle kunna bestå av några fler timmar alternativt att man inte borde behöva sova mer än kanske MAX fyra timmar per natt. Men det går ju inte, då blir man ju verkligen en zombie och vem vill hänga med en sån? 
Och ja, en kväll i maj såg det ut såhär, fina fina sommar. 

RSS 2.0