Välkommen till världen

2021-05-12 kom Vilda och Valter till världen. Så efterlängtade och så älskade. 
(null)
Så mycket kärlek i en och samma bild❤️

Redan maj

Nej men alltså, stoppa tiden det är redan maj! Och det sägs att tiden går ännu fortare när man fått barn? Är det ens möjligt? Vårvärmen verkar hålla sig på avstånd i alla fall, vi hade ju några riktigt härliga dagar i april men idag är det grått väder och ganska mycket blåst. Hoppas på fint väder i helgen och det ser då ut att bli sol på lördag åtminstone, men det hinner ju ändras tusen gånger. 
 
Har jag sagt att jag är sjukskriven på 100% nu? Tror inte det, men det är jag i alla fall. Har varit det i snart två veckor och det är det verkligen värt. Att man sover så dåligt på natten pga misshandlade revben, det var det då ingen som talade om för mig i förväg. Vet inte hur många gånger per natt jag vänder på mig, det är tur att T sover djupt och inte hör (oftast inte) när jag stökar runt. Var till BM igår och hon mätte SF-mått bland annat och hon konstaterade att "oj, här var det fullt!". Mm det kan man ju säga, magen är välfylld så jag förstår ju att dom har det trångt där inne och att dom trycker på åt alla håll o kanter. Men jag tycker ändå att jag får klaga lite. 
 
Idag kanske jag ska ta tag i att preppa lite mat, ska göra två olika pajer är tanken så att vi har lite mat i frysen tills bebisarna kommer. Skönt att inte behöva laga mat varje dag, misstänker att vi kommer ha att göra ändå!
Gårdagens middag
Vidar och hans fluff-svans

RSS 2.0