21:a december

21:a december idag och julveckan är i full gång. Julkänslorna är inte riktigt här tyvärr, men det är nog för att vi har fullt upp hela tiden och knappt hinner landa i nånting. Det är full rulle med tvillingar, det går inte att säga något annat! Imponerade av dem som har tvillingar + fler barn på det, hur hinner dom?! 
Idag är dagen då jag ska försöka ta mig till bokhandeln och (förhoppningsvis) köpa en bok. Har inte varit in där med vagnen innan och det känns alltid lika spännande när man ska in på ett "nytt" ställe - fastnar vagnen i nån hylla eller inte?
 
Nu är det dags att börja dagen för hör att Valter börjar vakna!
(null)
Här är smågrynen förra julen♥ 

15:e december, vart tar månaden vägen?

Idag var vi åter till förskola och jobb efter 1,5 veckas vabb. Jag är ju glad att jag inte har ett nytt jobb med tanke på hur många vabbdagar det blir, att försöka lära sig nya saker men inte hinna komma in i dem är inte kul. Nu försöker jag uppskatta dagarna hemma med Vilda o Valter så mycket som möjligt istället, poff säger det väl så är dom stora och har flyttat hemifrån. 
Det har varit riktigt bitigt ute nu i snart en vecka, älskar faktiskt när det är kring -20 grader, så friskt och klart. Sen så kanske man fryser arslet av sig men det är en annan femma. Som idag när jag skulle lasta in vagnen i bilen efter att den stått ute i några minuter, trodde händerna skulle stelna ihop för hade inga vantar på mig just då pga för klumpigt. 
 
Tänk att det bara är drygt en vecka kvar till jul, förstår nog inte detta. Julkänslorna har inte riktigt infunnit sig heller även fast vi kollar på adventskalendern (bra tycker jag!), tänder ljus, öppnar våra kalendrar. Hm, inser nu att vi druckit alldeles för lite glögg, och inte tittat på en endaste liten julfilm eller julserie. Får försöka maxa julmyset från och med nu! Ska i alla fall på julfika i helgen, det ska bli mysigt♥
(null)
 

RSS 2.0