Söndag idag

Idag blir der följande;

* Prix - hämta ett paket till mig + köpa lotter o blommor
* Ramsjö och fira Kristians farmor + äta i Viken
* Ikväll - chips, dip och en bra film. Och en kall cola!

Nu;
Smink sen så drar vi!

Såhär bra är det

Bra grejer;
* En bok är påväg hem till mig, vill ha nununu!
* Tittade på True Blood igår, bra skit
* 70% chans till handling på lördag har nog ökat till i alla fall 80%, kanske 85 till och med? Me like!
* Kräftskiva på lördag kväll i Lillhaga, vi är redo!

Eldkvarn - lördag den 22:a augusti

Det var blött, men trevligt!

En blöt Kristian
Lillebror Pontus
Moi
Några hade tur och fick stå under tak men vi stod under några träd istället, mysigare så:)
Där är han, mr Eldkvarn

Bröderna Svensson
De skickade upp några mini-luftballonger
Tre stycken påväg bort i fjärran

En tampong i munnen eller tre i näsan?

Jag har bara tagit med de snälla bilderna, de styggfula får ni se om ni kommer på besök! Bilderna är tagna hemma hos Jonsson innan vi skulle på Engmans, vilket inte blev av eftersom ön var för liten.
















Det kommer mera

Snart, snart, snart så kommer det ett inlägg, jag lovar. Men just nu sitter jag och väntar på Annelen, ska hjälpa henne att välja en kamera. Tjipp!

Och så var det torsdag kväll då

Hittade det jag skulle på Prix. Och imorgon blir det nog en film med Annelen, eller hur? Vad ska vi se för film?

Nu ska jag sätta mig i soffan och vänta på att Kristian kommer hem. Borde ta bort mitt skabbiga nagellack också, men vet inte om jag orkar. Om inte annat så är det ju kvar i morgon också, så då kan jag lika gärna ta bort det då? Vadå lat?

Like it!
Freja - prinsessa
Johanna förbarmade sig över mitt hår i veckan = nyklippt

Återkommer strax

Usch, jag är trött. Ska springa iväg en sväng på Prix hade jag tänkt, då kanske jag blir pigg. Kanske. Det är skönt väder ute igen i alla fall, det finns lite sommarvärme kvar trots allt, härligt! Hoppas att det håller i sig över helgen.

Just, Prix nu så att jag hinner se Miami Ink (inte hela men i alla fall nästan) sen när jag kommer hem.

Vidar



Haha, bilderna från kvällen hos Linda är jätteroliga! Tittade precis igenom dem och kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv. Håll i er brudar, när ni minst anar det så ligger de i bloggen!

Söndag den sextonde augusti

Det känns som att klockan borde vara mer än halv tre, speciellt med tanke på att jag låg oförskämt länge i sängen idag. Men jag har till och med lyckats få in en plåt med muffins i ugnen, inte illa! Men sen om de blir ätbara är en helt annan femma. Kristian har två försökskaniner här just nu som ska dricka lite kaffe, men helt ärligt så vågar jag nog inte bjuda dem på en muffins innan jag själv har smakat. Så illa kan det faktiskt vara, mah!

Någon som är sugen på lite kort från igår?

[Ååh! Det som såg så bra ut där ett tag, men nu ser det mer ut som kratrar än muffins!:/ ]

Hur kan det bli fullt på en ö?

Vad gör man om det blir fullt på Torön och de slutar släppa in folk? Man får regn i håret (så nu känns det faktiskt lite halvlent, mitt hår som annars känns som hästtagel), åker hem, konstaterar att man har sparat in 100 spänn (som man givetvis kan lägga på annat, en bok kanske? Nummer 3?), äter ett kinder-ägg och inser att leksakerna som man får är alldeles för komplicerade (eller felkonstruerade? Nåt av det i alla fall, för min zebra flyger då inte), hoppar i en Hello Kitty-mysdress , känner för sjuttielfte gången att det var skönt att man inte drack något ikväll förutom Loka (skogsbär, så god!), funderar på att värma sig med en kopp te och en filt i soffan framför till exempel Sex and the City.

Det var en trevlig kväll ändå, och bilder kommer kan jag lova! Jag skrattade så att tårarna nästan rann där ett tag! Jag är glad att jag har så tokiga vänner:)

Bärblandning från Åsbo-trädgården
Jag igår, påväg till Annelen

Dagens shopping

Hann med lite shopping idag också när jag och Kristian tog en tur, + en tidning med medföljande nagellack + nackellack från Parfymshopen i samma sväng som jag fikade med Annelen. Inte illa.
Annelen och jag ska åka till Linda vid halv sju-tiden ikväll, vi ska eventuellt plocka upp Maria också. Hon är svår att få tag på den rackarn, tur att man kan ringa på hemnumret om det skulle krisa till sig!

Nu måste jag nog gå igenom min garderob och titta om jag har någonting att sätta på mig ikväll, risken finns att tvättkorgen är betydligt mer välfylld än vad garderoben är just nu. Djupdykning med andra ord. Men jag har ju fint lack att måla naglarna med i alla fall, alltid något.

Doftpåse, till hallen
Två skålar från Kardemumma


Nagellacket från Parfymshopen lyckades jag inte fånga på bild, men det kommer från Depend, lila.

En fika på Finess

Shoppingrundan på Köpingen är klar, finns inte så mycket att gå igenom så det gick fort. Nu ska jag snart möta upp Annelen för en snabbfika på Finess, passar alldeles utmärkt eftersom jag är fikasugen:D

Klockan på våran dator går för övrigt fel, väldigt irriterande (jo jag vet att den går att ställa om, men då måste jag hämta telefonen först så att jag vet hur mycket klockan är. Och ja det finns säkert nån sida på internet som man kan kolla på, men orksork.). Men kommer jag sent någon dag så vet ni varför.

Lördag den femtonde augusti

Det var en trevlig filmkväll hemma hos Annelen igår även fast det blev mer prat än film-tittande. Vi småtittade i alla fall på Madagaskar 2, så söt! Var hemma vid halv-11 tiden så det blev ingen sen kväll. Ikväll blir det nog lite senare, ska på Torön och shaka loss till Engmans Kapell. Hoppas att det inte blåser bara, blir ju så kallt där ute på ön då.

Nu ska jag och Kristian snart gå en sväng på Köpingen. Var ett tag sen jag gjorde ett besök i affärerna så jag tyckte att det var dags nu.



Fredag kväll - filmkväll

Om sisådär är det filmkväll hos Annelen, undrar om det är någon som har funderat något över vilken film som vi ska se? Jag har ingen aning, men jag kan alltid ta med Twilight så att vi kan kolla på den igen, inte mig emot! :D Någon som röstar mot? Jag ska nog allt ta en sväng förbi Prix innan också, godis! Det är ju faktiskt fredag, då får man äta godis med gott samvete.

Snart är min bok som jag läser slut, jag gråter en liten tår inombords för den är ju så bra! Är allt lite förväntansfull inför filmen också måste jag säga, hur laddad kommer den vara?



Såhär såg det visst ut i förrgår..

Sommarbygge

Vi tänkte titta på Indiana Jones, men dvd:n funkade inte i x-boxen? Men MacGyver fungerade bra, så det blev det istället. Men imorgon blir det en tur till PO's, hur lång tid ska det ta att laga en dvd egentligen? Nu har de haft den i 1,5 månad, så nu jäklar får den allt ta och vara klar!

Det blev hemma-gjord pizza idag till middag, inte alls tokigt om jag får lov att säga det själv, jag och K är grymma!

Pappas bygge, inte så tokig va?


Snälla, stanna kvar...



Sommaren är påväg härifrån och jag gillar det inte. I morse var det höst i luften och ett par lovikavantar hade gärna fått värma mina frusna fingrar. Missförst mig rätt för jag älskar hösten, den klara luften och alla vackra färger. Men det är allt lite vemodigt när sommaren börjar ta farväl.

Bion har slagit upp portarna

Nu är det nedförsbacke mot helgen, skönt! Veckodagarna rullar på ganska fort även fast det inte känns som så när man är mitt upp i. Har däremot inte så mycket att berätta eftersom att det känns som att det mest är jobb,jobb,jobb.

Jo, förresten! Bion har ju öppnat igen (inte många fler ställen än Ljusdal som det är stängt över sommaren skulle jag tro..) och nu mina vänner är det bio-time!
* Ice Age 3 - det våras för dinosaurierna visas 22-23/8 och 29-30/8
* Sommaren med Göran visas 22/8 - 2/9

De visas även Transformers - De besegrades hämnd men den går sista dagen idag, och sen Harry Potter och halvblodsprinsen men jag har inte sett alla de andra filmerna. Bara läst böckerna.

Ansvarsfull

Nu;
Dags att sjunka ner i soffan med en chokladboll (nygjorda) och ett glas..lättdryck? Cola? Det visar sig. Ska vara lite social med K i alla fall innan han tuppar av av tristess!

En dag i juli


Måndag den tionde augusti

Idag var en ganska tråkig dag på jobbet, men lite roande också. Förstår inte hur människor kan köpa saker av vissa telefonförsäljare som ringer. Jag skulle inte köpa någonting av dem som jag har lyssnat på idag, men det är kanske för att man sitter mitt i och har alla fakta. Vad vet jag. Det är lite roande i alla fall. Förutom när de ringer till äldre människor, det gillas inte.

Hur ska kvällen tillbringas? Vet inte, låg i soffan tidigare och läste en bok men jag blev så fruktansvärt trött så fick så lov att sätta mig här istället. Skulle vilja uppta läsandet igen för boken är så bra! Men vi kanske ska satsa på en film istället så kan jag läsa alldeles innan jag ska sova istället.

Summerparty

Det var en trevlig kväll igår, tack alla. Jag, Kristian och Jimmy började kvällen med att äta lite grillat, Sen fortsatte vi kvällen med att inta flytande föda tillsammans med våra vänner. Och Annelen drack Mintu, hon är en tjej att lita på! :)













Det var riktigt mysigt att sitta ute vid borden faktiskt. Avskilt även fast man satt mitt på gården.

Och jag vill bara förtydliga den sista bilden;
Annelen sover inte, hon håller bara i huvudet. Det blir så när man druckit Mintu.

Gör som jag - bli fadder

Nu har jag äntligen tagit tag i det som jag funderat över ganska länge, blivit fadder! Men eftersom jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle välja panda- eller tigerfadder, så fick det bli sms-fadder så länge. Då går pengarna till lite olika projekt istället.

"Som SMS-fadder stödjer du WWF med 30 kronor per månad. Din gåva går till vårt viktiga arbete för att skydda hotade djur, växter och naturområden i Sverige och runt om i världen."

Läs mer här

Efterlyses!

Singeltjej söker normal kille (gärna i 23-års åldern) som hör av sig på eget intiativ. Snäll, rolig, trevlig och framför allt okonstig är några av kraven.


Torsdag - fullspäckad kväll

Det är soligt väder ute och kladdkakan står i ugnen, kan det bli bättre? Ja tänka sig för att det kan det, det är fredag imorgon. Och fredag = fest! [Och Annelen, jag har köpt Mintu så nu jäklar dricker du!:P]
Snart kommer familjen hit. Vi hade dels tänkt fått skjuts till affären (orkar inte bära alla kassarna, speciellt inte i den här värmen), hjälp med att sätta upp en hylla eller två, plus att vi har beställt taxi till katterna. De ska spendera några dagar i Åsbo är det tänkt. Mini-semester. Senare ikväll ska vi röja bort alla katthår så att Linda kan göra oss sällskap imorgon.

Det där ovan skrev jag vid halv 8-tiden ikväll, men jag hann inte publicera det innan familjen kom. Nu har de åkt och tagit katterna med sig, det blir alltid så tomt såfort de inte är här. Det positiva är att vi kan ha balkongdörren öppen, lyx!

Tisdag den tredje augusti

En jobbdag avklarad, fyra kvar. Känns skönt att veta att det minskar.  Fint väder har vi fått igenom också, man tackar! Sol och värme behövs verkligen nu innan det är dags för hösten att entra scenen.

Mission completed, Annelen är taggad! Jag vet inte än vilka vi blir på fredag, men jag tror nog allt att det kan bli roligt. Fint väder ska det vara då också, det kan inte bli annat än kalas! Och helgen efter, den 15:e (?) är det Engmans på Torön som gäller igen. Hoppas på massa sol då också!

Lilla snigel, akta dig

Har ni sett en sån här liten snigel någon gång? Den sitter på ett blåbär, om ni vill få lite perskektiv på det hela. Så pytte!
Och ja, man får ha bilder på sniglar i sin blogg om man vill.

Sista helgen i juli

Spenderade gårdagen + idag i Åsbo hos mamma och pappa. Vi kände att vi inte ville sitta i Ljusdal hela helgen utan att göra någonting. Så då blev det ett besök i Åsbo-skogarna istället. Och faktiskt så gjorde jag och mamma en tripp till skogen. Vi plockade blåbår (jag) och hallon (mamma). En liter fick jag med mig hem, handplockade givetvis. Men jag skulle vilja plocka lite till. Undrar om jag hinner innan polackerna kommer? Troligtvis inte, eftersom det nog var två sånna som gick förbi där hemma idag. Låt bli mina blåbär liksom. Jag ska baka hade jag tänkt. Och kanske göra sylt. Och bara äta ändå.

Vi är utan bil förresten, sålde den i tisdags. Känner oss lite strandsatta. Tur att jag har snälla föräldrar som häntar oss och skjutsar hem oss:) Vi gruvar oss dock lite inför veckohandligen. Även om det inte är långt från Prix hit så känns det långt när man bär på +2 kassar med mat.

Jag försöker få Annelen taggad på fest till helgen också, men det verkar som Mission Impossible just nu. Kom igen nu då!



Annelen, du har väl inte redan glömt hur roligt vi hade? :D

RSS 2.0