Fredag den 22:a maj

Igår så var jag ledig från jobbet pga röddag och vi spenderade dagen utomhus. Rensade ogräs, klippte gräs, gjorde rent + oljade in utemöbler samt bron. Känns skönt att ha påbörjat det projektet (alla möbler är inte klara än), så känns det mer befogat att ta tag i den roliga biten sen. Plantering! Även om det här inte direkt är vårt drömboende så får vi göra det bästa av situationen (försöker intala mig detta). 
 
Har inga speciella planer i helgen, tänkte försöka passa på att städa imorgon när det ändå ser ut att bli regn hela dagen. Har en liten utflykt på söndag inplanerad men mer om det senare om det känns aktuellt. Får se om vi gör en liten utflykt ikväll också, passar på när vädret är bra. Äta middag eller fika vid nån sjö eller i en skog kanske, vi får se. 

Blåsippor

Äh, låt bloggen blomma tänker jag så här kommer det fler blommor! 
 
Ikväll ska vi äta middag tillsammans med lillasyster o Matsing! Ska bli mysigt för det var längesen vi träffades och pratade. Kommer ju inte träffas nu heller pga situationen som råder, så det blir ett virtuellt möte via skype istället, men ändå mysigt!
 

Sippor

Underbara vår! Alla växter börjar vakna till liv, även de som bor inomhus. Alla törstar vi efter ljus och lite varmare dagar. 
Snart dags att dra igång den här jobbdagen, tänkte pryda bloggen med några till vitsippor först för det hör ju maj till. Även om det har snöat de senaste tre dagarna...ingenting som ligger kvar på backen som tur är!
 

11:e maj 2020

Det är både fascinerade och krämmande hur fort årstiderna passerar. Nu är vi redan i mitten av maj (nästan) och våren är i fullt antågande! Det snöade igår, och det är väl lite så det ska vara i maj kan jag tycka, våren är en nyckfull tid! 
Bakade bröd igår och har ett på jäsning just nu, blev några småkakor igår också. Både bröd och kakor blev lyckade även om jag först tänkte "näe, vad är det som händer?!" när jag tittade på kakorna i ugnen. Det ordnade upp sig som tur var!
 
Hittade bilder från precis ett år sedan i arkivet, 11:e maj 2019 så bjuder på dem idag, vitsippor♥
 

Serie-maraton någon?

Nej men vad säger ni, dags för ett serie-tips-inlägg igen tycker jag! Passar väl bra inför helgen eftersom det pratades om att det skulle komma snö (!!?) på söndag...
Derry Girls på Netflix - 16-åringar på Nordirland, 1990-tal, 8,4 på imdb, se den
Eagles på SVT - serien som jag o Frida bara skulle kolla på för att fördriva tiden. Vi fastnade såklart. 7,5 på imdb
I am not okay with this på Netflix - bara se den, okej? High school, kärlek och superkrafter, 7,6 på imdb
Hjälp vi har köpt en bondgård! på SVT. Älskar Kalle och Brita! Renovering, odling, djur, gillade denna serie förutom att den var för kort. Hoppas på en till säsong!
Never have I ever på Netflix - en önskan om att få tillhöra det coola gänget i high school kan väl inte leda till så mycket trassel, eller? 8,1 på imbd
Rebecka Martinsson på Cmore - en ny säsong av Rebecka Martinsson har precis dragit igång. Har av förklarliga skäl inte sett hela säsongen än men det jag sett har varit bra, gillar ju nordiska deckar-serier! 
Trädgårdstider på SVT - odling, odling, mera odling och mat. Love it!
 
Bilder från google bildsök

RSS 2.0