Köpa tid

Jag läste ett väldigt bra inlägg i Underbara Claras blogg där hon skriver att det går att köpa tid. Låter ju hur konstigt som helst och alldeles för bra för atr vara sant. Sant är det dock så kostar det ju som sagt. Om man väljer att gå ner i tid på jobbet så betalar det ju sig i mer till att ägna åt annat, men dessvärre så blir ju kassainflödet mindre också. Men! Det är ju en investering som man väljer att göra i sånna fall, investera sina pengar i tid istället för på till exempel nya tapeter eller en ny sommargarderob. Jag har aldrig sett det på det sättet förut, som en investering. Men det är ju precis vad det är. Tur att saker sjunker in ibland. 



Avstånd

Blev en liten kvällspromenad efter maten, hej hej huset! Blev kanske lite piggare efter att ha fått lite friskluft, men inte tillräckligt för att orka göra något vettigt ikväll. Några baconchips och ett eller två avsnitt av Pretty Little Liars får nog duga helt enkelt (vem klagar över det liksom?).
 

En tur till fjällen

Med tanke på bilden nedan så behöver jag väl knappast berätta att vi hade några helt underbara dagar i fjällen? Varje dag bjöd inte på strålande sol men våran vädertiming och dagsplanering kunde inte ha varit bättre! Vi pimplade, åkte längdskidor över fjället, åt frasiga vofflor med hjortronsylt och grädde, grävde en snösoffa och slappade i solen, åt god hemmalagd mat alla kvällarna, jag provade på snowboard för första gången (inga brutna ben!), spelade sällskapsspel och bara hade det hur bra som helst. Helt klart traditionsvärde på den helgen! 

Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen och bläddra lite i Drömhem & trädgård - bättre att somna i sängen än i soffan kan jag tycka. 



RSS 2.0