You can't put your arms around a memory

Brudarna här nedanför tänker jag umgås med i helgen. Det blir vi, båt + två (?) främlingar från Borlänge (?). Ah, Dalarna var det då iaf. Har kommit en bit på min packlista nu i alla fall, börjar bli ganska klar.
Hade ju tänkt föra över musik till telefonen. Jo hejsan, det kanske är en bra idé att se till så att usb-kabeln ligger i kartongen innan man tar med den. Vilket den såklart inte gjorde. Men jag förstår inte vart den kan vara, för vad jag kommer ihåg så har jag inte använt den?

Är riktigt fint väder ute iaf, jag som trodde att det bara skulle vara regn,regn o åter regn idag. Men lite sol har vi allt fått! Nu ska jag hänga tvätt (ute! vårvårvår) och sen eventuellt röra ihop nånting..;)



Don't Cry

Ledig idag, inte helt fel kan jag meddela! Just nu håller jag på att skriva en packlista inför imorgon (en packlista är ett måste så att jag är säker på att jag inte glömmer någonting!), har kommit en liten bit men jag tror bestämt att jag tröttnade? Jag som gillar att skriva listor? Mycket konstigt, kanske går bättre när jag skrivit av mig lite. För övrigt så hittade jag en gammal packlista i blocket som jag skrier i, "Packlista Linköping" ? Jag har väl aldrig varit i Linköping, och inte påväg dit heller vad jag vet? Eeh, nån som kan förklara?

Vaknade upp med huvudvärk idag, det känns inte lika kul som att vara ledig. Men hellre ledig med huvudvärk än att jobba med det. Lyssnar lite Guns N' Roses nu så kanske den försvinner;) + Att jag tvättar, tänk att jag kom ihåg tvätten, inte illa för att vara mig.
Tänkte försöka lyfta över lite musik till min telefon sen, det lär bli ett projekt för sig. Ska bli mycket intressant att se om jag lyckas!

Testade ett nytt te till frukosten också, gott!



Flyga drake

Författad av Khaled Hosseini

Den som inte har läst den här boken måste göra det på stört för den är grymt bra! Rekommenderas verkligen, och lättläst är den också.

"Amir och Hassan växer upp som bästa vänner under en omvälvande tid i Kabul. Trots att de uppfostras sida vid sida lever de i två helt skilda världar. Amir är son till en framstående välbärgad man, medan Hassan, som är son till Amirs fars tjänare, tillhör det fattiga och lågt stående hazarfolket.


Hassan gör allt för Amir, han försvarar honom i alla lägen, men när Amir en dag får chansen att återgälda Hassans totala lojalitet sviker han.
När Sovjetstyrkor invaderar Kabul och Amir och hans far flyr landet för att skapa sig ett nytt liv i Kalifornien tror Amir att han har gjort sig fri från sitt förflutna. Men han kan inte lämna minnet av Hassan bakom sig.
Flyga drake är en gripande roman om vänskap, svek och lojalitet. Den handlar om banden mellan fäder och söner och fädernas makt över sina söner - deras kärlek, uppoffringar och lögner. I bakgrunden står historiska händelser som inte tidigare berättats på detta sätt, boken tar oss från ett vackert och välmående Afghanistan rikt på kultur till det ödelagda land som det är idag."


Bild lånad här

Blue


Vi var där blixten hittade ner

Tvätt-kväll ikväll. Fyra maskiner avklarade och en på gång. Men det tråkiga är att vi aldrig hinner ner till botten av tvättkorgen, den hinner alltid bli överfull hur vi än bär oss åt. Tur att jag är ledig på fredag, hade tänkt smyga med mig lite tvätt till Åsbo och låna maskinen där. På lördag så bär det ju nämligen av ner till Stockholm och sedan vidare med Ålands-färja. Det kommer nog bli riktigt skoj det! Då ska jag inviga nån av mina fina klänningar:)

Var ut på köpingen alldeles nyss. Lämnade min deklaration och upptäckte i samma veva att Skatteverket har flyttat till kommunhuset. Hittade en ny frisör i samma hus som vi bodde i förut, tog ut pengar så att jag kan köpa ett nytt kort på Stark och så var jag in på Prix och köpte några tidningar inför lördan. Ramlade in på tjejkvällen som pågår i flera affärer ikväll, 15% rabatt på skor bland annat. Men jag köpte inget, så duktig må jag säga! Men hittade ett par fina gladiatorer...Det är tur att man inte kan ha för många skor. Det finns inte, inte på min karta iaf.

Min fina ponny-tallrik:)

Om du var här

Jag kravlade runt bland spindlar och djurlort igår, och jag fick några bilder på de fina sipporna i alla fall:) Vi börjar med denna;


Breathing

Det blev visst en bloggfri helg, men har faktiskt inte haft tid (eller lust) att sitta framför datorn. Har i vilket fall som helst haft en bra helg med besök hos mormor, massa fika, vernissage (Mikaela är grymt duktig för övrigt! O hennes inbjudna vänner också!), blåsippor, vampyrfilm utan vampyrer, kattpromenad, provkörning, grillad haloumiost (med mera), rådjur, hårtoning. Aa, bra helg!

Blir inga bilder idag, har en minikisse som ligger framför skärmen så ser inte ens menyraden:)

I dina ögon

Nyss hemkommen från filmkväll hos Annelen. Twilight it was, och den blir ju nästan bara bättre o bättre! Får ut så mkt mer av filmen när man läst boken också tycker jag. Trevlig kväll iaf, med massa prat o planerande; ohoj kapten!

Imorgon ska jag;
* Hälsa på mormor tillsammans med Frida
* Gå på vernissage med Frida o Carro
* Apoteket, åksjukepiller bland annat
* Prix, hårtoning and stuff
* Och sen blir det till att åka till Åsbo
* Damma av cykeln?
* Bajamaja kanske, eller vad tycker du Frida?

Läste ut en väldigt bra bok idag också, mer info kommer!


Sen du var här

Kom hem för ca en timme sen, har varit och dansat! Körde samma koreografi som förra veckan så nu hängde jag med riktigt bra om jag får säga det själv.

Och imorgon är det fredag. Jobb till 16:15 och efter det är det helg! Filmkväll väntar imorgon hemma hos antingen Linda eller Annelen. Jonsson ska äntligen se Twilight, det är ju verkligen på tiden!;)

Nu blir det te med honung tror jag bestämt.

Liten fis♥


Frysboxen

Det blev ett spontant teaterbesök nu ikväll med Frida och Carro! Himla trevlans faktiskt. Senast jag var på bio var också PO-produktion. Dom är ju så duktiga de små varelserna som är med i teatern (okej, jag vet att dom inte är så små längre men det känns som så), och jag vill också kunna sjunga! Ja, så att det låter bra alltså, sjunga kan jag väl;) Frysboxen, det var väl så den hette? Hittade lillebror Pontus på en affisch också, så jag knäppte ett kort o visade K:)

Imorgon är det torsdag, vilket betyder två dagar till helg, och..dansdansdans!


För den som letar

En liten uppdatering är på sin plats men jag har nog dock inte så mycket att berätta. Jo, en sak kan jag berätta, som är jättekonstig (men dock inte så intressant;) ). Igår kväll när jag satt framför datorn + i soffan så fick jag sitta invirad i en filt eftersom jag frös. Sen när vi gått och lagt oss, höll vi på att krevera båda två eftersom det var så varmt? Dörren till sovrummet står ju alltid öppen, inte kan det väl vara så stor temperatursskillnad? Får väl se om det blir likadant ikväll, men det hoppas jag verkligen inte. Sover så j*kla dåligt när det är för varmt.

Väska från Gina, 99kr reapris

Mat från Nian i Gävle. Men mina vårrullar liknar mest pannkaka tycker jag?!

Håll ut

Vilken tung, jobbig och seg måndag det har varit, helt sanslöst! Men nu är det det bästa kvar, kvällsledigheten. Har inga planer, men det känns helt okej.

Armbandet nedan köpte jag på Gina i Gävle, like it a lot!


En midsommarnattsdröm

Från Din sko

Try sleeping with a broken heart

Har en bra hemmasöndag idag, känns som att det var längesen jag var hemma en söndag utan att egentligen ha något inplanerat? Skönt. Och det även fast jag håller på att städa, men det är ju så mycket trevligare när det är städat.

Började läsa boken nedan i veckan, Hoppsan, jag är död! skriven av Arto Paasilinna. Lånade den av pappa, och vad jag vet så tyckte han att den var bra? Frågan är om han verkligen tycker det eller bara har sagt så för att vara snäll, eftersom han fått den i julklapp eller om det var födelsedagspresent. Jag tycker inte alls att den var speciellt bra? Har iofs bara läst halva boken, och jag planerar inte att läsa klart den kan jag meddela. Finns för många bra böcker för att jag ska hinna med de dåliga också. Har börjat på en ny nu iaf som verkar mycket bättre! Hur kommer det sig att Freja för det mesta är i farten när jag ska fota böcker?


Depp-kväll igår

Jag tittade på Gilbert Grape igår kväll istället för The Ninth Gate. Dvdn vägrade läsa den skivan? Jag ser det som ett tecken; jag skulle säkert ha blivit jätterädd om jag tittade på den filmen alldeles själv igår kväll, så det var därför den inte gick att spela upp. Borde nog göra ett nytt försök idag.

Har varit i valet o kvalet hela morgonen om jag ska åka till Åsbo eller inte, men som det ser ut nu så stannar jag kvar i Ljusdal. Ska ge mig på katterna en omgång med borsten tänkte jag, och sedan försöka städa lite.

Provade på Magnus Gold igår kväll när jag tittade på film, jag tycker inte att det var någon jättehit. Guldet på utsidan smakade lite halvskumt och insidan var lite..tråkig.


Draperad i spets

Ni må tro att jag är svaag i armarna just nu. Släpade hem en 5 kilo kattsand från Prix nyss, inte lätt! Nu är jag verkligen värd glassen som jag köpte + filmmys i soffan med katterna. Jag orkade inte ens fika i Gävle eftersom jag var så mätt, och det säger inte lite det! Fika brukar liksom för det mesta slinka ner ganska lätt;)

Hittade bland annat klänningen här nedanför på Gina idag. Satt bra, var kanske i kortaste laget men med ett par strumpbyxor så löser det sig.


Shopping i Gävle

Kom hem från Gävle för ungefär en timme sen, det känns att man har shoppat hela dagen kan jag meddela. Fick inte med mig så mycket hem, men det som fick följa med är bra grejer!

Planerna inför kvällen är lite osäkra. Vi var inne på utgång, men partyhumöret försvann på tåget då vi satt och jäspade ikapp istället. Så just nu lutar det åt en vända till Prix, och efter det film. Funderar på att kolla på The Ninth Gate. Köpte den förut men har fortfarande inte kollat på den. Kanske orkar göra det ikväll? Tror den är två-tre timmar lång, så det vette tusan hur det blir.

Imorgon skulle jag vilja åka till Åsbo om det är fint väder, ska nog allt ringa till mamma sen och höra vad de ska göra för nånting.

Har fått i mig lite middag också, couscous, stekta cornbitar+ broccoli o lite soya över det.

Om tiden vill ifatt

Nu styr vi snart nosen mot Gävle, hoppas vi slipper snöoväder idag. Vet inte vilken tid jag kommer hem, vad jag vet så har vi inte bestämt någonting. Vi hoppas på bra shopping i alla fall!:)

Måste vara två

Så ska det låta ikväll. Mamma sa att Robert Gustafsson ska vara med - det hade jag totalt missat! Ska ladda upp med lite godis och kanske en apelsin nu snart och mysa ner mig i soffan. Men jag är faktiskt så duktig så att jag håller på att tvätta också, även fast det är fredag kväll. Men det beror främst på att det inte fanns så mycket att välja på, antingen det eller skitiga kläder.

Imorgon är det dags för vår shoppingutflykt till Gävle. Vi hoppas på att göra storslagna fynd så att vi har något vackert att sätta på oss när vi ska på kryssning. Men det är tur att jag har en backup här hemma utifall våran plan skulle gå i stöpet. Haha, positivt, jag vet!


Och det blåser genom hallen


Jag har väntat på ett regn

Sådär, nu har vi varit och skakat rumpa på Stark, roligt att det har kört igång igen efter påskuppehållet! Men nu är det inte många gånger kvar innan dom tar sportlov. Hoppas att dom kör nån gång i Jarse i sommar!

Jag tog bort det där inlägget om "mostersalladen" om det var nån som hann se det. Givetvis skulle det stå "moNstersallad" och inte gick det allt ändra heller bara för att det var skickat som mms. Men nu vet jag att det funkar iaf, det gäller bara att hålla ordning på alla bokstäver innan man trycker på skicka:)

Handlade hem lite nödvändigheter igår

Marmelad bland annat. Jag hoppas att den är god, har inte hunnit smaka än

En ny tvål! Välkommen hit och tvätta händerna:)

Här är min moNstersallad (fotad med mobilen). Och den är verkligen stor för den serveras nämligen i djuptallrik. Salladen syns inte ens eftersom den drunknar i all ost, like it!:D

Dom tomma stegen

Har en liten what to do-känsla just nu. Funderade ett tag på att lägga mig tidigt och läsa, men kom på att jag har sovmorgon imorgon (får sova till typ kvart i sju istället för kvart i sex) så då stannar jag hellre uppe lite till. Så, då blir det Loka och Gossip Girl istället, låter som ett bra upplägg. Och jag kanske ska börja på min shoppinglista/önskelista inför Gävle på lördag. En sån lista är ett måste, helt klart.

Jag har kommit underfund med det positiva med höga klackar (typ 13cm) - när man sätter på sig ett par som är lägre direkt efter, går det som en dans att gå i dem. Perfekt!:)


Who says

Oh, nu är jag mätt kan jag lova. Har varit ute o ätit med Frida o Sandra, trevlans var det! Nu sitter dom i biosalongen o väntar på att filmen ska börja (Alice), och Sandra spanar nog efter Chad skulle jag tro. Får väl höra sen om hon gjorde något fynd;)

Jag och Linda har fått tillskott till våran Gävle-resa på lördag, Annelen och Jonsson hänger med dom också! Roligt! Och det är ju så perfekt också eftersom man åker "två betala för en" med x-trafik under helgerna nu i april. Så då kostar det bara 67,50 t&r till Gävle! Nåt positivt med x-trafik iaf, höhö.

Jag tror att det här är förklaringen till att jag sällan går på biblioteket nu för tiden; finns ett i Åsbo redan!:)

Oh, så bra serie, så bra.

Alice in Wonderland

Nästan just hemkommen från bion, Alice i underlandet. Jag tycker att den var bra, men jag gillar ju sånna där filmer. Halvanimerat o lite tokigt. Like! Och jag menar, Tim Burton o Johnny Depp kan liksom inte bli fel, så enkelt är det.

Bilder lånade från imdb.com

Säg ingenting till mig

Dags för en dusch nu. Och på torsdag är det dans, mah!


Du som reser mig

Yey, partymusik på en måndag, det gör ju minst sagt måndan roligare!

Imorgon eller på onsdag så ska jag och K gå på bio, Alice i underlandet. Fick två biobiljetter i fredags och det tackar vi för! Känns roligt med lite uppskattning:) Förrsten, kommer Remember me till Ljusdal? Jag vill se, big time!

Visst känns livet lite roligare och lättare att leva när det är fint väder? Party every day, nu kör vi! Party Annelen?


Who did you think I was

Åh, idag är det verkligen superfint väder ute. Det blir frukost på altanen, helt klart!

Frida och jag spenderade kvällen vid tvn igår kväll. Först så tittade vi på två avsnitt av Ewokerna ("Jag måste hitta en fjeeeder" ) och sen så tittade vi på Wall·e. Vi hade en lite frågeställning innan vi satte igång filmen, för vi visste inte riktigt om vi ville se den med svenskt eller engelskt tal. Det blev svenska tillslut eftersom vi oftast brukar kolla med svenskt tal när det är tecknat/animerat. Haha, vi hade ju verkligen inte behövt fundera, det dom sa var typ Wall·e, Eevaa, planta och ja, ett ord till..som jag visst har glömt bort;) Men den var söt.

Nu ska jag släppa ut katterna på altanen, sen blir det frukost!



Vi köpte glasstrutar på Ica och åt sedan glass vid halv åtta-tiden igår kväll


I gotta feeling


Fake it

Kommer upp några bilder från idag snart, men vi börjar med en dagens outfit;)



Alone I remember

Vi gör soldansen för fullt men inget händer, kom igen nu!

Kollade som sagt på Så ska det låta igår, och ja, det var över förväntan! Även om det inte lät speciellt bra när Petra och Magnusson sjöng, så var det underhållande. Tittade på Skavlan efter det, och sedan film, L.A Confidential. Hade inte sett den innan, den var bra.

Får se om jag ska tvinga med Frida ut sen på en fototur, finns inte så mycket att fota för tillfället så hon kanske får ställa upp;)


Bild lånad härifrån

Slow dancing in a burning room


All we ever do is say goodbye

Helg! Skönt med kortvecka, det behövs ibland. Är i Åsbo just nu, helgen kommer att spenderas här. Fick en godans middag idag, torsk, pärer och en god sås till det. Det tackar vi för! Vid 20-tiden ska jag sätta mig i soffan och kolla på Så ska det låta. Kanske inte jättebra besök ikväll, men är förväntningarna låga så kan det nog bli bra ändå.

Åh, imorgon hoppas jag på bra väder så att jag kan uppdatera mitt fotoarkiv!



Fria vägar ut

Det blev inget godis igår, jag var alldeles för mätt! Men då måste jag ju göra en ansträgning ikväll helt enkelt, jag menar, det är ju snart fredag. Och det betyder att det var långfredan för en vecka sen, och alltså är godiset gammalt snart. Ojoj.

Lite synd är det allt att Melissa Horn inte kommer spela på Stene tillsammans med Lasse, det hade ju varit grymt! Men Laleh ska med iaf, inte så tokigt det heller. Men Melissa är ju grym. Det är som K sa, hon är nästan lika bra som Winnerbäck. Men man kan ju inte få allt här i världen.

Garderobsrensning står ganska högt upp på listan just nu. Känns roligt när man tänker på det, men jag vet av erfarenhet att jag tröttnar efter fem minuter när jag väl har börjat.


In your atmosphere

Klockan 21 ska jag bänka mig i soffan och kolla på Leila bakar. Ska bänka upp med b&j och lite påskgodis minsann. För det första; det är onsdag vilket betyder lill-lördag. För det andra; påskgodiset måste ju ätas upp innan det blir gammalt.


Solen i ögonen

Woho, jag inleder min sommarsemester med underbart väder, något gott att dricka, rumpan i gräset o Winnerbäck på Stene! Kan ju inte börja bättre, eller hur?!

Bild från stureplan.se, med lite fix från mig

Jag får liksom ingen ordning

Hoho, det känns ju helt underbart att det är tisdag idag, bara tre dagar kvar att jobba o sen äre helg! Klart att vardagarna är bra också, det är ju de som gör att man uppskattar helgerna så mycket. Rätt lugn dag på jobbet idag, skönt att mjukstarta lite. Hoppas att vi får reda på sommarsemestern snart..

Åt så mycket mat så jag ser nästan gravid ut, men jag blev mätt i alla fall. Haha! Lär ju inte behöva äta nåt mer ikväll.


Varning för ras

Lite nytta lyckades jag göra idag i alla fall, planterade om några blommor (redan liksom, hade tänkt göra det i februari), bytt gardin i sovrummet, gjort rent spisfläkten o varit på Prix och handlat hem lite mat. Plus skickat tillbaka en kjol till Ellos - för stor, mindre på väg!

Nu tror jag bestämt att jag ska ringa och göra lite affärer med pappa, om det inte är för sent!


Flickan med pärlörhänge

Bok skriven av Tracy Chevalier

"Flicka med pärlörhänge är en berättelse om konstnären Vermeers målning Flicka med turban och omständigheterna kring porträttets skapande i den holländska staden Delft på 1600-talet.

Griet är sexton år när hon träder i tjänst hos konstnären Vermeer. Hennes uppgifter . i det stora och barnrika hushållet består av tvätt och barnpassning, men hon har också fått i uppdrag att städa konstnärens ateljé utan att rubba ett enda föremål i hans minutiöst uppbyggda scenerier.
Snart uppstår ett slags samförstånd med en underström av attraktion mellan Griet och Vermeer, en själarnas sympati mellan den store målaren och den enkla tjänsteflickan. Han lockar fram en förmåga som finns slumrande hos Griet och lär henne att se tingen med en konstnärs ögon.
Vermeers hustru Catharina är sin mans absoluta motsats. Catharina är från första stund avogt inställd till Griet och avskyr sin makes intresse för flickan.
När Vermeers rike mecenat van Ruijven fattar tycke för den söta tjänsteflickan, och insisterar på att Vermeer skall måla henne, skärps spänningarna. Ryktena och skvallret i småstaden Delft ökar trycket och när tavlan är fullbordad väntar en dramatisk uppgörelse...
"

Det är tur att mamma har ett eget bibliotek så att man kan låna sig en bok eller två när man är där. Bra bok, inte så speciellt dramatisk kanske, men bra.


 

Freja däremot gillade inte boken speciellt mycket;)


Som jag hade dig förut

God morgon!

Det blev mjukglass (för min del, strips för Annelen) och film med Annelen igår kväll, trevlans! Så, årets första mjukglass, check! Vi tittade på Inglourious Basterds, Tarantinos version, och den var bra. Tarantino-style, det syntes då att det var ett av hans verk. Borde kanske titta på originalet också?

Hade tänkt försöka få lite ordning i lägenheten idag, men jag har så dålig självdiciplin så vi får väl se hur det går. Finns ju roligare saker att göra liksom.

Bild IB lånad här

Elden

Fint vårväder idag, tack!:) Ska snart svira om och ta en promenad runt kyrksjön med Annelen (och Linda?) i den härliga solen. Nu börjar jag känna att mjukglass-tiden börjar närma sig, det såg ganska mörkt ut där ett tag.

Var jättetrevligt att träffa Maria o Linda igår. Vi gav Maria en uppdatering och hon berättade om sin traumatiska upplevelse i backen o på sjukhuset. Hua.


Dans med svåra steg

Två sommarklänningar, båda från Ellos;


Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen

Det blev en lugn hemmakväll igår, tittade på Så ska det låta och Hans och hennes. Den är ju faktiskt rätt rolig; "Jag kan inte prata längre nu, jag får cancer i huvet" haha:D

Har inte så många planer inför dagen, gå ut en sväng på köpingen och kolla vad som är öppet, och ikväll blir det massa tjejsnack hos Annelen. Ska bli riktigt roligt att träffa alla!
Hade hoppats på massa sol idag men nu verkar molnen ha intagit himlen igen. När blir det vår?

Kommer upp bilder på klänningarna lite senare, tänkte lägga upp dem igår men bilderna blev crap.

Tryck på f5 om ni inte ser den nya designen.

Bilder från 28:e nov-09 när Engmans Kapell spelade på Stadt;


Till Jonsson;) (Om jag har fattat det hela rätt?)

Haha, jag bara måste ta med den här bilden och den nedanför, ni har ju så roliga miner allihopa (till o med de i bakgrunden)


Princess-cupcake

We love cupcakes! Frida bakade igår o tog med sig till jobbet. Blev några kvar hemma också så jag passade på att pynta en och äta till mitt-på-dagen-fika. Gott!



Vädergudarna leker med mig

Vilket konstigt väder. Molnen försvann på tre röda och lät solen titta fram. Nu är det igenmulet igen, men för ca 1 minut sen var det strålande sol? Jag som var på språng ut med kameran för att njuta av solen, dom planerna verkar visst gå i stöpet. Jaha, what to do? Skulle kanske behöva ägna mig åt badrumsstädning såhär på långfredan, men det ska jag väl överleva.

Men nu, vårtecken! Pappa startade precis en moped, haha:)


Random pix

Sista inlägget för ikväll nu, sen ska jag titta på ett avsnitt av GG. Har precis laddat mp3:n med Lasse, Lasse-time ikväll! Jag sitter och funderar på hur jag ska spendera morgondagen, men jag tar det nog allt som det kommer. Jag hoppas på sol, sol och åter sol.

Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på mina nya klänningar också, try to fix that tomorrow.

Nu, apelsin!



Next go round

Okej då, jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka. Om du tjatar så;)



If everyone cared

Woho, ledig! Det var en lugn eftermiddag på jobbet idag, efter kl 13 trodde nog folk att vi hade stängt för då fick man till o med sitta o vänta mellan samtalen, och det händer inte alltför ofta. Skönt med sånna dagar också!

Blir en lugn inledning på ledigheten i alla fall, satsar nog på lite påskgodis och kanske Gossip Girl ikväll, det känns ganska lagom. Imorgon får vi allt se vad som händer, lördag kväll ska hela tjejgänget försöka träffas, ska bli riktigt roligt!

Förra lördagen så fyllde den här bönan år, och då bjöds det minsann på tårta!



RSS 2.0