Måndag den 25:e november

Hej från tomteskogen! Nåt ditåt i alla fall, tänkte mest visa ett livstecken, så mycket intressant har jag nog inte att komma med. Stig-Helmer börjar få på sig vinterpälsen här hemma (kanske att ni kommer ihåg honom från förra året?) dom flesta fönstren är putsade så imorgon eller kanske på onsdag kommer julen till Ricknäs! Brasan sprakar, älskling har precis malt lite kaffebönor så nu väntar fika runt hörnet (te för min del) och Dessertmästarna drar igång om nån minut. Bra kväll.
 

Finns det en så finns det flera

Har hängt i soffan en stund nu med mig själv som sällskap men ska nog snart gå och göra något vettigt - bädda rent i gästrummet inför helgen kanske och flytta på tv-bänken på övervåningen? Sen ska jag sätta mig i soffan igen med en kopp te och försöka vila halsen frisk, den vill liksom inte ge med sig och det har väl kanske inte hjälpt till att jag jobbat i veckan men vad gör man? Men lite te så blir det nog bra, skulle ha haft en stor skål med godis också..
 
Några gamla bilder från i år;
 

Tisdag kväll

Tisdagskvällsnöje; hjärtat tittar på fotboll och jag bakar bullar. Var det nån som skulle komma och hälsa på till helgen förresten?
Gammal bild, varm choklad och Mariekex med smör emellan, finfika!

RSS 2.0