Höstsol

Gårdagen började med regn och rusk och avslutades som ni ser på bilden nedan, med strålande höstsol. Älven låg alldeles spegelblank och jag blev såklart sugen på ett dopp! Blev inget, men vill verkligen testa kallbada!? Kanske skulle behövas efter alla dessa nätter med bristfällig sömn. Boosta systemet lite och kicka igång kroppen. 
Andra bilden gestaltar förmiddagshänget, Vidar ville också vara med och Babblarna i mjukisform har gjort entré i kidsens liv. Dom är för övrigt ärvda från kompisar, känns fint att inte behöva köpa nytt!
 

Ordningen är återställd

(null)
 

Höstpromenad

Kom på ett nytt ställe att promenera på för ett par veckor sedan. Så trött på asfalt och bilar, skönt att kunna byta ut det mot grusväg, kossor, häst, älven och väldigt få bilar. Sen att det kanske är Ljusdals sämsta väg, som en cyklist jag mötte sa, det får en ta. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Sopsortering

Grattis Ljusdalshem, det var på tiden. Äntligen så har de tagit tag i sopsortering och i slutet av månaden kan vi börja sortera matavfall (det kommer även finnas sortering för plast, metall osv så det blir skönt att slippa åka iväg med de soporna som vi gjort innan). Så snart jag har plats och någonstans att göra av det komposterade så kommer jag börja med bokashi istället, så bra grej för odlingar! Drömmen om ett hus fortsätter alltså, landar ofta där i mina inlägg känns det som! Men, först blir det som sagt flytt till annan lägenhet, känner att jag vill börja packa typ nu bara för att få det klart!
(null)
 

Måndag morgon

God morgon måndag! Dags att starta en ny vecka, även om det ibland är svårt att hålla reda på veckodagarna när man är mammaledig (l e d i g var det ja, jo visst). Lite lättare nu att ha koll dock eftersom Tobbe har börjat jobba! 
Valter har sovit så dåligt de senaste nätterna, inatt tog verkligen priset. Vet inte hur många gånger han har vaknat, minst en gång i timmen känns det som, typ skrikit och rört på sig, nån gång ville han ha mat men långt ifrån alla. Så vet inte riktigt vad han börjat med, läste lite om nattskräck för barn men det verkar komma främst i förskoleålder så det borde inte vara det. Hoppas att det vänder snart i alla fall, inte optimalt som det är nu. Just nu ligger både han och Vilda i sängen men jag hör att dom börjar skruva på sig så det är bara att förbereda sig på att gå och hämta dom snart. Har hunnit med att dricka en kopp te, ett måste på morgonen!
(null)
 

Trevligheter för magen

Beställde hem lite godsaker i samband med beställning av andra nyttigheter. Det blev götta från Dave & Jon’s (har inte smakat dadlarna med hallon och lakrits men det andra vet jag till 100% är gott), ingefärsgodis från Renée Voltaire samt te pga te-person som redan har för många teer så lika bra att fylla på! (null)
 
(null)
 
(null)
 

5:e oktober

Lyckades vattna mina blommor nu på morgonen, det är inte alltid lätt att hinna med så simpla uppgifter nu för tiden. Har till och med klippt bort den torra kvisten som ni ser på bilden nedan, stört mig på den i några veckor nu. Oh well oh well, tvillingarna kräver sin tid, det är ett som är säkert! Nu väntar morgonlek och lite senare en promenad.  (null)
 

RSS 2.0