Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Jag har fått en idé som nog egentligen inte är nå bra alls över huvud taget, men jag tror jag måste genomföra den ändå. Det känns ändå som bra, även fast jag kanske inser att det inte är det. Men äh, nu kör vi!;D


Truly

Vilken fin och bra påskhelg det blev! Fina, somriga dagar, festligheter, god mat och fika och så träffade jag många fina människor. Så borde det alltid vara!

Igår och ikväll så campar jag hos mamma och pappa, men imorgon så blir det en Ljusdals-sväng igen. Och jag jobbar bara två dagar till den här veckan, för på fredag så är jag leedig!:D Så skönt, varje fredag borde man vara ledig (i alla fall halva!) och hela måndan. Men fullt betalt ändå såklart.

Nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med föräldrarna och kolla på Inför Eurovision. Och jajust, snart drar hockey-VM igång också!

Maybe

Igår blev det grillat ute på en filt i gräset, det gäller att starta sommaren tidigt så att den blir så lång som möjligt!

Idag blir det påskmiddag och efter det festligheter med avslutande utgång (vad har jag gett mig in på?!). Ser ut att bli kanonväder idag också och det tackar vi för!


I hunt alone

Åh, ser ut att vara underbart väder ute idag! Ja, ser ut, har inte varit ute än. Om man inte räknar snabbtrippen ut på balkongen för att kolla statusen - drar lite kallt men det blir nog varmare i luften snart också. En glass i solen idag? Javisst!


The long road

Tvättar för fullt och har hunnit med ett varv runt sjön, nu är jag värd en kväll i soffan!

Påskhelg och Engmans på Jvgs på söndag - pallar man med en tvådagars tro? Åh, jag som är gammal, hur ska det här gå? Plus att det är sista april nästa helg och den kommer jag spendera i Uppsala = tvådagars igen. Jag kommer behöva semester efter det här! Men det är härligt också, nu märks det att det börjar bli vår och sommar. Fullt upp hela tiden och dubbelbokningar till höger och vänster. Vad gör man på vintern liksom?

Är det något på tv ikväll?

Jag imorse

Nya skorna


Påskpyntat

Mer påsk än såhär har jag inte gjort, men det räcker tycker jag. Det var ju dom där fjädrarna då, men som sagt så funkade inte det;D


Go team go!

Haha så stört. Har inte bloggat på sju år och nu när klockan är jättemycket och jag egentligen borde sova (eftersom klockan ringer om mindre än 6 timmar) då minsann faller bloggandan på. Men, lika bra att passa på!

New York var hur grymt som helst! Gillar't verkligen, och jag är ju inte något för storstäder, massa folk och asfalt egentligen. Eller så har jag bara inbillat mig det. Eller så gick det bra eftersom det bara handlade om en semestervistelse. Hotellet var mycket bättre än vad vi hade väntat oss, vädret var verkligen varierande och kinamaten där borta var grymt god! Och shoppingen kan man inte klaga över heller, även om jag inte kom hem med någon stor skörd. Tillbaka? Ja, givetvis! Kommer ramla upp bilder framöver också, men har inte lagt över dem till datorn ännu.

Det här är en bra vecka också för övrigt, har jobbat i två dagar och har en kvar, och sen är jag ledig i fyra!
Tänkte påskpynta lite här hemma så tog med mig lite ris från Åsbo igår. Satte i fjädrar idag men fick plocka bort dom efter en kvart - Vidar tyckte att det var vääldigt roligt att försöka plocka av dem;)

Nej, sovdags kanske?


The sounds of silence

Okej Linda, här kommer en uppdatering (om den är givande eller ej låter jag vara osagt:P).

Punkt nummer ett; tanken var att jag skulle städa undan lite här hemma innan jag åker till Åsbo idag, och så hamnade jag visst här. Jag som laddat upp med musik och allt för bästa städ-känsla..fast det är ju tre timmar tills jag ska hämta Frida vid tåget ser jag nu, då äre ju lugnt!

Helgen har sett ut såhär hittills;
Nachoskväll med F & P, film; Step up, blåsig promenad, Finess-fika, liite plugg, taxiverksamhet, film; Scott Pilgrim vs the World (fast bara halva ungefär, sen blev vi alldeles för trötta, måste kolla klart!), körslaget (där Jarse har blivit något bättre iaf), lite NY-prat.

Och idag då, vad händer? Jo;
Städa (ska snaart!), hämta Frida vid tåget, åka till Åsbo och tona håret, synka packlista men Frida inför stundande New York, träffa Annelen ikväll (hoppas det funkar bättre ikväll!:). Aa, lite så ser det ut. Sen skulle jag verkligen behöva fixa lite historia också. Och tvätta!


High on life

Hade en bra kväll igår med fina vänner. Dock var vi rätt trötta efter att ha gjort högskoleprov hela dan, dom bästa hjärncellerna var förbrukade och det märktes skulle man nog kunna säga. Det slank väl ur en och annan mening som kanske inte var helt rätt komponerad.
Finfin middag fixade vi ihop i alla fall, hallonpaj med marsansås! Det är ju helt klart såsen som är godast. Och med den middagen skulle man kunna säga att vi bitch-slappade våra hälsotant rakt i ansiktet;D Och sen hade vi ost-och vinkväll på kvällen, och pizza till lunch. Icke att förglömma.

Dagens plan var att besöka Järvzoo tillsammans med Frida och Mats, men det regnade massor när vi kom till Jarse då vi åkte till Åsbo och grillade korv där istället. Då fick ju mamma och pappa vara med och kalasa också.

Har hunnit med ett varv runt sjön också och nu börjar det bli historia-dags.


Time to go

Undrar om det här är en sån där fredagskväll då man egentligen borde lägga sig relativt tidigt? Jag tror det, och planen är väl att göra det också. Så, med min takt, borde jag skutta iväg och borsta tänderna bums. Sen ska jag lägga mig och vila hjärncellerna, dom ska vara tiptop imorgon!

Efter högskoleprovet så tror jag att planen lutar åt en ost-och vinkväll. Det låter ju himla trevligt måste jag säga, men jag vet inte om vi har spikat något än?

Nu är det galet få dagar kvar till NY också, dagarna går så jäkla fort!

En julikväll 2009

RSS 2.0