<3

Älskling tar hand om mig idag


Torsdag den 20:e september

Vad veckorna går fort, nu är det snart helg igen! Fast det är konstigt det där, den här veckan i helhet har gått fort, men dagarna i sig har gått långsamt. Vet inte hur det går ihop men tycker att det ofta är så.
Blev bjuden på middag av Tobbes föräldrar nu ikväll, samt att jag har flyttpackat lite mer medans T var på träning. Nu ligger jag i soffan och slappar lite innan det är dags att krypa ner i sängen.


Tisdag den 18:e september

Äsch, hade visst inte så stor lust att blogga som jag trodde, kommer verkligen inte på någonting alls att skriva. Vi har ägnat kvällen åt tvätt, packning och fotboll, mer än så har vi inte hunnit med. Fortsätter veckan med att packa lite allt eftersom, kanske blir ett träningspass imorgon och fikabjudning på torsdag (?). Katterna spenderade ännu en natt i en varsin låda i alla fall, tur att det finns nån som trivs med alla kartonger.


Måndag den 17:e september

Hemkommen från Skiathos som var (är) en helt underbar ö, jag skulle lätt kunna åka tillbaka! Även hemkommen från Nickelback-konsert i Stockholm, mycket bra spelning och ett trevligt dygn med fina människor.
 
Ikväll har jag varit och dansat afro, nu sitter jag med toning i håret och väntar på att få skölja ur det. Hoppas att babe kommer hem snart också så att vi hinner pussas lite innan vi ska lägga oss.
Det står flyttkartonger lite här och var i lägenheten i Bollnäs just nu, perfekt för katterna som har små krypin som de kan sova i lite här och var. Inatt sov dom båda två i sovrummet vilket nog är första gången, men i en varsin kartong då såklart.


Nu är det nära

Nu är det inte många timmar kvar innan vi börjar resan ner mot Arlanda och sedan vidare till Skiathos!  Känns underbart men ändå lite overkligt att vi åker imorgon. Vi har ju ändå väntat på det här i flera månader, och nu är vi här.
Har packat idag och hälsat på i flyttrörar hemma hos Frida och Mats, vinkade hej till mamma och pappa och bjöd på lite fika. Nu har vi bytt till oss en bil och ja, vi börjar bli redo. Intog just middagen i solen på balkongen, solen värmer fortfarande även om hösten verkligen börjar landa. Det är precis som genom ett trollslag så har trädet gått från att vara gröna och lite enstaka gula, till att man nu slås av övertaget som den gula färgen har fått på i princip alla träden. Kanske blir lagom med en fotorunda när jag kommer hem med andra ord, älskar att fota höstbilder!
 
Om en strax ska vi hälsa på Tobbes kompis som är i Hälsingland i helgen, ända från Helsingborg har han letat sig upp! Men vi ska försöka göra tidig kväll ikväll så att vi hinner sova några timmar innan vi ska bege oss iväg.
 
Eventuellt så kommer några uppdateringar via instagram (_Johanna_P heter jag där) annars så hörs vi om en vecka ungefär.

RSS 2.0