En mulen lördag

Det varma vädret håller i sig men idag är det mulet och luften känns frisk. Skönt med lite omväxling! Jag gillar ju varma sommardagar men i år så är det nästan ogenomlidligt då det blir så varmt i lägenheten och dessutom så verkar Vilda tycka att värmen är jobbig. Har varit lite gnälligare från hennes sida sista veckan, så vi får väl se om det är en fas eller om det är just värmen det beror på. Skönt med en dag att kunna pusta ut vilket som, imorgon verkar solen hitta tillbaka igen! 
 
Igår så åkte vi en sväng till Bollnäs, vi satte oss i skuggan på Långnäs och fikade det vi hade köpt med oss. Mysigt förutom att det kändes som att det regnade kusar från träden till och från? Sen åkte vi och kollade in en badplats vi fått tips om, får se om det blir något bad där i sommar.
(null)
(null)

5:e juli 2021

Livet med tvillingar hörni, så mysigt men hinner med noll saker förutom att amma och bära bebis. Men vi gör små utflykter ibland och struntar i allt vad städ och disk heter! Eller, vi struntar inte i det men skjuter upp det lite. Nu när det är så varmt också så går vi nästan åt i lägenheten allihopa. Hatar lägenhetsliv! 
Igår gjorde vi strandpremiär, light-version. Stannade till vid norra dellen och fikade medhavd fika + köpte glass, mysigt o skönt att svalka sig i skuggan. Frågan är; hur störigt tycker andra strandbesökare att en eller två lessna bebisar är? Ganska störigt?
(null)

RSS 2.0