Donnie Darko

Standard på söndagskvällarna - inge trött alls. Dumt med tanke på att man snart borde gå och lägga sig. Bädda ner sig o bläddra i tidning/läsa lite bok kanske? Aa, snart.

Kollat på film ikväll, blev Donnie Darko tillslut. Den var helt okej, men allt lite konstig. Precis som Frida sa. Men jag tror att det är en film som växer allteftersom, för redan nu så känns den bättre än alldeles nyss. När man har fått tänka efter lite o den har sjunkit in.

Äntligen så sätter dansen igång igen! Har varit uppehåll hela sommaren men nu är det dags. Freepower på tisdag o afropower på torsdag, let's rock! Känns skönt att ha någonting roligt att se fram emot under vardagskvällarna också. Freepowern har jag aldrig varit på innan, men eftersom det är prova-på-vecka så är det lika så bra att testa, utifall man missat något.

Bilderna nedan är från igår kväll. Lördagshäng med Annelen o giraffen helt enkelt:)

Annelen pratar tele med kusin-Peter. Han hade rockat baren kvällen innan så han var inte så sugen på en till utgång. Vilket iofs var tur eftersom vi inte gick ut.

Det gäller ju att fylla glaset till max liksom, finns ju ingen mening med att inte göra det. förutom att det ökar risken att spilla med ca 100%. Nån som vågar sig på en gissning vad som är i glaset?^^

Giraffen fick vara med på ett hörn också

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0