Att älska som en porrstjärna

Läste ut Att älska som en porrstjärna - En sedelärande berättelse idag. Skriven av Jenna Jameson i samarbete med Neil Strauss. Riktigt bra bok faktiskt, så den rekommenderas (om man vill ha något att sträckläsa vill säga, annars så är det ingen bra idé..). Lättsamt skriven, och man får en inblick i Jennas liv före och efter, och vägen mot att bli en porrstjärna. Även om det såklart är mycket som saknas så berättar hon öppet om förhållandet till sin familj och de män och kvinnor hon har haft förhållanden till, krävande fotograferingar, drog - och spritproblem och sexet privat vs. sexet i porrsyfte. Allt varvat med snygga bilder på Jenna, dagboksinlägg och även en intervju med henne själv, hennes pappa, bror och brors fru.

"En förtvivlad vidrig, ärlig och vansinnigt vacker berättelse om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrindustrins historia. Boken är en tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling om kvinnlig styrka - allt i ett.

I
Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse berättar Jenna Jameson, tillsammans med journalisten Neil Strauss, om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas, om sin tid som mindreårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp, våldtäkt och mord, men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk, men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Jenna Jameson föddes som Jenna Massoli 1974 i Las Vegas. Hon är inte bara vår tids mest populära kvinnliga porrstjärna, utan också den mest omtalade genom alla tider. Neil Strauss är journalist på New York Times och Rolling Stone och har skrivit två av de senaste årens mest omskrivna och lästa biografier, The Dirt tillsammans med Mötley Crüe och The Long Hard Road Out of Hell tillsammans med Marilyn Manson."

En av de där biografierna har jag också i min boksamling, Mötley Crüe eller Marilyn Manson, det är frågan det. Och det lär visa sig vilken det är lite längre fram när jag läst den^^Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0