Slutklämmen av september

Jag har varit frånvarande från bloggen som vanligt, tittade tillbaka lite nu och ett inlägg per månad verkar det bli. Alldeles för dåligt, vill ju uppdatera ofta egentligen för att ha händelser sparade och kunna kolla tillbaka. Jaja, den som lever får se om det blir så. 
 
Hösten har verkligen anlänt nu, träden lyser gula och fina (nackdelen är att det blåste som satan igår natt och måånga av löven har redan trillat av :( 
 
Mamma var och hälsade på oss idag, hon hade med sig fika <3 och reklamblad. Reklamblad tänker ni (eller så kanske ni undrar vad det var för fika hon hade med; bull-längd med vaniljkräm samt hallongrottor), varför reklamblad? Jo ni förstår, reklamblad kan man linda in saker i, till exempel muggar och andra ömtåliga pryttlar, vilken man behöver göra om man ska flytta. Vilket vi ska! Större lägenhet, samma område. Känns både roligt och oroligt (som i okul) pga roligt/bra med ett till rum samt skönt att bo på bottenplan (tror jag?!) + känns roligare att bjuda hem folk (såhär på förhand i alla fall). Okul pga allt jobb en flytt innebär, speciellt med två bebisar ujuj samt vill ju inte bo i lägenhet egentligen så känns tråkigt att vi måste fortsätta göra det i några år till. Men det kommer säkert gå bra allting samt kännas skönt när allt är klart, blir drägligare för Vidar också tror jag. 
 
Bjuder på en bild från promenaden igår eftermiddag/kväll, väldigt fint höstväder<3
(null)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0