Söndag den 17:e mars 2013

Efter ett lyckat dygn i Gävle så sitter vi nu lite halvtrötta hemma i soffan och kollar på fotboll, får se hur länge vi orkar hålla oss vakna ikväll! Har tagit ut en ledig dag från jobbet imorgon och det känns så himla skönt! Ingen söndagsångest här inte.
Gävle bjöd på några av de bästaste människorna, god mat (förutom middagen igår, den får inte jättehöga poäng. Salt kött, en liter sås x 2 (ja, man kan få för mycket sås, i alla fall om den ena av dem inte smakar sådär jättegott), charader, massa dans, soligt väder, lite sömn, fönstershopping fast i affärer och så hälsade vi på på sjukhuset (vi hälsade på någon, vi själva klarade annars av att hålla oss därifrån.) Bra helg alltså!
 
Imorgon blir det ett besök i Åsbo för att hämta hem katterna, och så ska vi till Colorama för att lämna tillbaka och kanske byta ut några tapetprover. Omtapetsering i tv-rummet är pågång och vi försökar hitta någon tapet som vi gillar. Vi har hittat två stycken än så länge som vi gillar, får se om hyresvärden håller med också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0