Nu är det nära

Nu är det inte många timmar kvar innan vi börjar resan ner mot Arlanda och sedan vidare till Skiathos!  Känns underbart men ändå lite overkligt att vi åker imorgon. Vi har ju ändå väntat på det här i flera månader, och nu är vi här.
Har packat idag och hälsat på i flyttrörar hemma hos Frida och Mats, vinkade hej till mamma och pappa och bjöd på lite fika. Nu har vi bytt till oss en bil och ja, vi börjar bli redo. Intog just middagen i solen på balkongen, solen värmer fortfarande även om hösten verkligen börjar landa. Det är precis som genom ett trollslag så har trädet gått från att vara gröna och lite enstaka gula, till att man nu slås av övertaget som den gula färgen har fått på i princip alla träden. Kanske blir lagom med en fotorunda när jag kommer hem med andra ord, älskar att fota höstbilder!
 
Om en strax ska vi hälsa på Tobbes kompis som är i Hälsingland i helgen, ända från Helsingborg har han letat sig upp! Men vi ska försöka göra tidig kväll ikväll så att vi hinner sova några timmar innan vi ska bege oss iväg.
 
Eventuellt så kommer några uppdateringar via instagram (_Johanna_P heter jag där) annars så hörs vi om en vecka ungefär.

Kommentarer
Postat av: Madde

Men ååh ha det så bra där borta i värmen nu! Och akta er för fulsprit :)

2012-09-01 @ 20:30:19
URL: http://cochise.blogg.se
Postat av: Julia

ha det så undebart nu!! kram

2012-09-02 @ 23:31:47
URL: http://itwasjustamemory.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0