Caribbean

Var och såg On Stranger Tides i söndags och den var faktiskt bra (om du vill se den i veckan Annelen så kan jag hänga på ändå!), men det känns som att det börjar bli dags att hitta på någonting nytt nu. Samma koncept och jag tror inte att dom kan köra på det hur många gånger till som helst. Många av dom "gamla" skådisarna som inte var med, men det funkade bra eftersom den var såpass fristående som den var. Har ni sett de andra tre så borde ni se denna också!

Nu är det ju faktiskt snart dags att börja tagga inför lördag, vad roligt det ska bli! Hoppas på bättre väder än vad prognoserna säger nu bara, men det blir nog kul vilket som:)

Smakat denna? Good!

Kommentarer
Postat av: Julia

haha ja inte lätt att försöka va nyttig när dom kmr på så många nya goda smaker på glass och choklad nu för tiden :p kan tänka mej att den där är klockish! fan banan och choklad lixom kan det bli bättre? såg att det finns nån ny marabou med maräng i oxå, lät junte heller helt fel haha GAH! xD



nä gör inte så mkt med ett litet hål egentligen tkr jag, mest den biten att man måste va så jäkla försiktig att dom inte ska gå sönder som är lite störig. lixom inte så bra på det :p kramis!



2011-05-24 @ 23:50:15
URL: http://itwasjustamemory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0