The heroin diaries

The Heroin Diaries - spillror ut ett rockstjärneliv. Skriven av Nikki Sixx i samarbete med Ian Gittins

Året är 1987 och man får följa Nikki dag för dag under året. Boken är baserad på hans dagbok som han förde under året -87, de flesta dagarna finns dokumenterade, vissa inte då han inte hade något att fylla sidorna med/ inte hade tid eller ork att skriva. Man får följa Nikki från förfall till förfall, så det är inte någon solskenshistoria direkt.

"I en av de mest unika missbruksbiografierna som någonsin publicerats delar Mötley Crües ledare Nikki Sixx med sig av sina fängslande dagboksanteckningar. När Mötley Crüe var som störst och befann sig på toppen av karriären, fanns det ingen drog som Nikki Sixx tvekade att använda. Dagar i sträck befann han sig i en kokain och herionbaserad dimma. Han upplevde "toppar" men också dalar som drog honom ända ner till avgrunden. Under dessa år skrev han flitigt och öppenhjärtligt dagbok som avslöjar stunder av eufori och glädje men också stunder av paranoia och ångest.
Här får vi följa Nikki Sixx fullstängdigt fängslande och gripande dagbok under det år då han föll till den absoluta botten - för att sedan fatta det tappra beslutet att resa sig och börja leva igen.

Dagboken kompletteras med nyskrivna och träffande kommentarer från dem som var med och från Nikki Sixx själv."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0