Nattens barn

Nattens barn författad av Traci Lords. Läs den! Brukar i vanliga fall inte rekommendera böcker innan jag har läst ut den, men för den här gör jag ett undantag. Hon skriver om sitt liv som barnporrstjärna och den vändning som hon lyckades göra.

"Tolvåriga Nora Kuzma kom till södra Kalifornien med sin mamma och tre systrar på jakt efter ett stadgat liv. Men åratal av sexövergrepp och likgiltiga föräldrar drev henne ut på gatorna i Hollywood och raka vägen till en agentur för nakenmodeller.
I kampen för att överleva antog hon namnet Traci Lords och blev Penthouse-utvik. Vid femton års ålder var hon en världsberömd porrdrottning som drunknade i ett hav av sex, droger och lögner, tills FBI slog till mot hennes hem bara några dagar efter hennes artonde födelsedag.
Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna, övervann omöjliga odds och blev en framgångsrik skådespelerska, skivartist, och, det mest fantastiska av allt, en lycklig och frisk kvinna."



Kommentarer
Postat av: Lillstrumpa

Är det någon som inte tror dig kan jag intyga att den är läsvärd. Mycket läsvärd, till och med.

2010-02-08 @ 12:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0