Säg hej då till mars

Nyss kommit hem från jobbet, ska slänga i mig lite middag (eh, fuskar lite med middan idag eftersom jag åt så bra lunch!) och sen ska jag trippa iväg till Annelen och titta på film. Inglourious Basterds it is.

Var superpigg imorse men det kom som ett bakslag på eftermiddan - supertrött! Har suttit och jäspat o haft mig o det brukar jag inte göra på jobbet, inte lika mycket som idag i alla fall. Frågan är hur jag ska orka hålla mig vaken hos Annelen? Sockerkick x35? Det kanske hjälper. Måste i vilket fall som helst in på Prix och ordna lunch tills imorgon. Uh, undrar hur mycket folk det kommer vara där? Påskshopping på hög nivå.


Bästa målet på hela dagen

God frukost innan Hudik-shoppingen.



 


Överdosering av påskägg

Tur att vi är inne på påskveckan nu, annars så skulle nog risken vara stor att jag hunnit tröttna på påskgodis innan vi nått fram till påsken. Haha, gott ju. Speciellt pastelläggen med bruna prickar på.
Två dagar kvar att jobba, sen fyra dagars ledighet! Hoppas vi får veta vår sommarsemester snart också, jag vill veta! Det skulle ju inte vara så tokigt att få starta semestern med Winnerbäck..Carlsson, du måste boka!?

Ikväll kl 21 är det tv-time. CSI har ett trippelavsnitt (start igår) där de samkör Las Vegas, Miami och New York. Gårdagens var bra, så får hoppas på att det fortsätter i samma tappning. Jag ska smälla i mig en apelsin hade jag tänkt, har suktat efter en sån i några dagar nu, så nu äre dags! Måste ju varva alla påskägg med något nyttigt också.




Bh, ny från hm

New love



Sista måndagen i mars

En jobbdag avklarad och tre kvar. Sen har jag påskledigt i några dagar, superskönt! Men nu ska jag banne mig inte bli sjuk! Jag var sjuk förra påsken, och jag var sjuk i julas så nu får det minsann vara nog.
Det får vara nog med snöandet nu också, vår vill vi ha. Och mjukglass!

Snart kommer det upp en bild eller två på nykomlingarna i skofamiljen, men först ut är en på min nya pyjamas från hm. Den kommer jag nog allt sova bra i.

Och förresten, om de nya inläggen inte syns, uppdatera med f5. Ja, det kan ju vara svårt såklart att veta om jag har uppdaterat eller inte om det inte syns, men det går ju alltid att testa f5-knappen:)


Yesterday

Igår, innan paketjakten.


Ny tröja från hm

Hypnotisören

Hypnotisören - Lars Kepler

Läste ut den boken idag. Rätt bra bok, ingen superhöjdare men inget bottennapp heller. Absolut läsvärd.

"I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen. Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ut medvetslösheten, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontant med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmer bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

Hypnotisören av Lars Kepler är den första kriminalromanen i en planerad serie."

Boken var inte riktigt som jag hade föreställt mig efter att jag läst ovan text på baksidan av boken, men den var som sagt bra.



It's a rainy day

Sitting on the floor, typing. Det är jag just nu. Väntar på att Annelen ska tugga klart maten och dra sig mot Ljusdal så att vi kan titta på film.
Har firat Lillstrumpa idag, GRATTIS! Ta hand om kycklingarna, de behöver kärlek och omvårdnad:)
Imorgon imorgon imorgon ska jag verkligen försöka ordna några bilder på shoppingen. Har bara en på en tröja än så länge, men den har jag inte dragit över till datorn. Men det kommer.

It's friday

Stackars blogg, inget underhåll här inte. Men det är nästan mörkt när jag kommer hem från jobbet, och det resulterar i inga nya bilder, vilket betyder tråkigt att blogga. Men imorgon ska jag försöka hinna med att ta nåt kort på shoppingen som har ramlat in under veckan, däribland ett par supersnygga skor! Love it!

Nu är det snart dags att krypa ner under filten i soffan och placera handen i godispåsen. Så ska det låta om 15 min typ, tjing!



Våra lurviga tu

En trött liten misse♥

Freja vilar bakbenen:)

Cupcake

Har faktiskt bakat nu ikväll, muffins. Ska äta en sen när jag satt mig tillrätta i soffan.

Var en rätt smärtfri jobbdag idag trots att det var måndag. Jag tror minsann att solen hjälper till så att det mesta blir lite lättare. Det gillar vi. Hoppas att det rullar på lika bra imorgon också.

Resa beställd, det kommer bli superkul!:)


Vi styr mot Hudik

God morgon alla! Nu är jag och Frida uppe och håller på att göra oss redo för en shoppingtripp till Hudik. Är väl egentligen inte på jakt efter någonting speciellt, men roligt ändå att komma iväg en sväng. Sen får vi se vad resten av lördagen har att bjuda på. Eftermiddan/kvällen är rätt oplanerad än så länge.

Men nu så är det snart dags för en dusch, och efter det frukost!


God natt

Nu ser både jag och Frida ut som två kineser, trötta! Och vi hann visst med tre avsnitt av GG efter att vi tittat på Så ska det låta, vi är grymma.

Danskväll

Har dansat afro ikväll, väldigt roligt! Ångrar verkligen inte att jag började på det! Resten av kvällen blir ganska lugn. Lite bloggläsning och sen ska jag nog allt placera mig i soffan och försöka hålla mig vaken tills K kommer hem. Vet inte om jag kommer lyckas med det, men jag kan alltid försöka.

Imorgon blir det jobb på dan, sen på kvällen får jag sällskap av bästaste sis. Då blir det mat, Så ska det låta, och kanske en film eller GG?:) På lördag tar vi en shoppingtur till Hudik, hoppas på ett shoppingfynd eller två. Ett linne med brottarrygg till exempel, tycker det är snyggast men verkar vara svårt att hitta för tillfället? Eller så är det jag som är dålig på att leta.


En hög av böcker

En dusch nu, sen soffan och BJ (?) och GG!

Rea-shopping från bokus

Kattpaus

Efter en helg i Åsbo är detta inte en ovanlig syn. De brukar vara rätt slut när vi kommer tillbaka till Ljusdal:)


It's true

Någon fattas mig, det känns som att jag tappat en del av mig själv.


Pics

Move your (my) ass?


Digging

Jag har just planerat in min sommarsemster, känner dock ingen förväntan.


I'm addicted

Tack för en trevlig kväll igår tjejer!

Idag har jag städat lite, och även kollat på alldeles för många avsnitt av Gossip Girl. Tyvärr så verkar det inte spela någon roll hur många avsnitt jag kollar på, det blir ändå inte som jag vill. Det blir som alltid bara värre o värre:P Är alldeles insnöad just nu iaf, men det är ju så bra. Och det är ju faktiskt söndag idag, och det fina med söndagar är att man får ligga i soffan hela dagen om man vill utan att behöva få dåligt samvete.

Har just smällt i mig lite middag (pancakes) och nu ska jag slösurfa lite innan det kanske blir ett till avsnitt av GG.



Dagens middag

Oj, nu är jag mättt kan jag lova! Blev bulgur + corn, broccoli, soya, salt o peppar idag, gott faktiskt.

Nu börjar jag äntligen få ordning på musiken. Tror jag iaf. Det har varit stop heela dagen men nu börjar det visst släppa. Brode hinna få det klart innan jag ska gå. Ska snart börja göra mig i ordning så att jag slipper stressa.


Lördag den sjätte mars

Underbart vårväder ute! Synd bara att alla bänkar är översnöade, finns ju ingenstans att sitta och njuta av det fina vädret.
Jag har nästan prickat av alla punkter på min lista som jag gjorde igår, har lite småproblem med musiken bara. Så brudar, ni skulle bara våga klaga på musiken ikväll! Jag har ju fortfarande bilder från tampong-kvällen som är opublicerade vet ni;)

Var på systemet och inhandlade cider, vin o Malibu. Vinet ska tydligen vara gott o smaka äpple o kanel, men vi får väl se om det blir en hit eller en flopp. Jag provade en cider förut som smakade äpple o kanel men den fick jag hälla ut eftersom jag blev så illamående av den, eftersom den smakade så äckligt. Hm, det är nog bäst att jag smakar vinet innan jag går till Annelen ikväll, så att jag inte släpar med mig det i onödan.

Just nu ligger jag bra till i min planering, har precis lackat naglarna ett varv (green green) o ska snart ta lite fika^^


Såhär ser planerna ut

Äntligen så är det fredag kväll! Känns verkligen som att man är förtjänt av lite ledighet nu, veckan har bestått av alldeles för många gröna fält på schemat. Men, nu ska jag inte tänka mer på jobbet den här helgen! Blir en hemmakväll ikväll, jag hoppas att K vill kolla på en film med mig sen.

Morgondagen ser ut som följer;
* Följa med Kristian o handla present
* Hämta mina böcker från Bokus
* Gå på Kardemumma, Fifty (kanske) och systemet
* Handla på Prix
* Röja upp lite här hemma
* Party on på kvällen

Aa, kan nog bli riktigt bra. Ska försöka ordna lite ny musik också, men det måste jag nog börja med ikväll om jag ska hinna.


Olycksfågeln

Läste ut Camilla Läckbergs bok Olycksfågeln igår. Jag har läst tre av hennes böcker i ganska snabb följd nu, tidigare så hade jag bara läst Predikanten (bok nummer två), men nu har jag läst Isprinsessan, Stenhuggaren och så Olycksfågeln. Har även lånat Tyskungen av mamma, så snart är det dags att läsa den också. Har dock tagit en liten paus, måste varva med någonting annat annars så tror jag väl snart att personerna i boken finns på riktigt^^

Här nedan följer texten som står på baksidan av boken, så har du lite läst de första böckerna så rekommenderar jag att du slutar läsa nu.

"Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation har haft en lugn vinter. Men när våren kommer börjar det hända saker. Den omdiskuterade dockusåpan Fucking Tanum drar in i samhället och än en gång drabbas Fjällbacka av ond bråd död.
Det som först ser ut som en vanlig bilolycka visar sig vara ett mord. Sedan Patrik upptäckt kopplingar till liknande fall runt om i Sverige inser han att gärningsmannen troligen har flera liv på sitt samvete. Kort därefter hittas en av dockusåpadeltagarna död i en soptunna. Har detta bruala mord något samband med seriemördaren som polisen jagar?
Olycksfågeln är en spännande, engagerande och brännande aktuell kriminalroman där Patrik Hedström ställs inför sitt livs största utmaning."

Läs den!



Bok lånad från bokia

Move it

Torsdag idag, det betyder afropower. Så roligt! Och det var rätt jobbigt den här gången måste erkännas, benen ville inte riktigt vara med där ett tag. Men Frida tyckte också att det var jobbigt, så det var inte bara jag iaf. Lite synd att det bara är en dag i veckan faktiskt. Ska nog göra mig en smoothie snart (eller kinamat?), för börjar känna mig lite hungrig. Hinner ju aldrig äta någon "riktig" mat innan jag dansar, det är för tajt om tid.

Ikväll har jag bokat en csi-kväll med Kristian, var längesen vi kollade på ett avsnitt nu. Vilket iofs beror på att vi spederat kvällarna framför OS. Inte helt fel det heller.

Svammel

Undrar minsann om det börjar bli dags för duschen nu? Orkar inte duscha imorgon bitti och gör jag det inte nu så kommer håret vara superblött när jag lägger mig, och det gillas inte! Har lackat om naglarna med det nya från Depend också, nr 192. Finns lite längre ner i bloggen, annars under kategorin Shopping/gåvor. Jag tror det blev okej iaf, men gillar nog det gröna bättre. Nej dusch var det, inte massa svammel.

Lunch för nån dag sen, naturell yoghurt, frysta bär o lite honung ♥

Två fynd från bokrean

Hittade två böcker på rean i lördags, ångrar nästan att jag inte köpte den smoothies också. Men den kanske finns kvar?;) Har beställt några böcker från bokus också, de bör komma inom några dagar, nice! Hörru K, vi skulle behöva en större bokhylla...?


Eden Lake

Filmkväll igår med Annelen. Vi tittade på Eden Lake, som faktiskt har fått 7.0 i betyg på imdb.com. Men jag vet inte vad jag ska säga. Sjuk film, milt sagt. Tror den går under kategorin skräck, men jag blev aldrig rädd av filmen. Satt mest på spänn eftersom det faktiskt var spännande när de blev jagade i skogen, men fick också äckelkänslor eftersom den var såpass..sjuk. Hur är människor funtade egentligen? Jag veet, det är bara en film, men det finns ju sådär vrickade människor i verkliga livet också.

Den handlar om paret Jenny och Steve som åker till Eden Lake för att campa över en helg. Väl där kommer de på fel fot med ett ungdomsgäng och hetsjakten är sedan i full gång.

Bild lånad härifrån

RSS 2.0