Wish you were

Nu har jag snart jobbat en vecka efter semestern. Det tråkiga är att det inte känns som att man har varit därifrån. Imorgon kväll ska vi på hej då-fest hemma hos Frida och Mats. Dom tar sitt pick och pack och flyttar till Gävle, tur att det inte är längre än en tågresa bort. Ska dock se till att vara pigg och utvilad på lördag, har en del att stå i då då jag och älskling åker till G r e k l a n d på söndag! Som vi har längtat, och nu är det äntligen dags! Kommer bli hur underbart som helst att åka bort, bara han och jag.
 
Vi hälsade på finaste farmor igår, jag önskar att jag kunde hälsa på hela tiden♥



Tisdag den 21:a augusti

Idag har vi planerat in en friluftsdag, perfekt väder för det än så länge. Massa moln men inte alltför tjockt lager. Packar med oss lite fika också så det kommer bli mys♥ Och ikväll ska vi ut och äta med Tobbes föräldrar, kinamat. Det kommer helt klart gå ner, mums!


Måndag den 20:e augusti

Det blev sconesfrukost idag, mys! Hade inte så mycket hemma eftersom det var ett tag sen vi var i Tobbes lägenhet, men jag snokade runt lite i skåpen och kom fram till att scones var en bra idé. Så himla lättgjort men det blir inte speciellt ofta som jag gör det. Kanske därför det är så gott också.
Nu ska vi snart ta en promenad ner till stan, sniffa på lite parfymer (kanske blir en taxfree-beställning nämligen men då måste jag ju se så att den luktar gott först;) och ja, bara vara leediga. Så skönt med semester, borde man ha oftare!

Grillmys förra veckan

Biokväll

Just hemkommen från bio med babe, vi såg Snabba cash 2. Helt okej måste jag säga. Men då ska tilläggas att jag inte har läst boken, har man gjort det så blir man säkert besviken. Som man oftast brukar bli.
Nu ska vi krypa ner i soffan och titta på ett till avsnitt av True Blood, slappdag idag!


Söndag den 19:e augusti

Har börjat dagen med frukost och några avsnitt av True Blood till det, bra start med andra ord! Inget badväder idag dock så ska snart hoppa in i duschen och sedan packa ihop lite saker. Blir en Bollnäs-vistelse under några dagar nu, inga direkta planer förutom bio ikväll.
 
Har haft en bra semestervecka här hemma i alla fall, Engmans-utgång, sol och bad, grillning, middag på Condis, loppisbesök, träffat fina vänner. Och allt det där med finaste Tobbe. Nu har vi en hel veckas semester kvar innan det är dags att jobba i en vecka. Sen drar vi mot varmare breddgrader, underbart!

Sådär såg det ut i söndags, söndagsfester är fina.

Måndag den 13:e augusti 2012

Det fina med att ha fest, förutom att man får träffa massa fint folk, lyssna på bra musik och förhoppningsvis dricka något bra, är att det ofta blir rester över. Såhär ser skörden ut från festen igår, plus cola i kylen, en huvtröja, en kofta, en handväska o en ryggsäck med diverse innehåll. Inte illa;)
Hade en bra dag igår i alla fall, frukost hos svärföräldrarna, hemmastök med babe och sen festligheter och Järnvägs på kvällen. Idag blir det nog en soffdag som det känns, vädret är inte alltför lockande heller. Senare blir det ett besök hos mamma och pappa, samt att vi ska hämta hem våra lurvbollar♥


Lördag den 11:e augusti

Jättefint bröllop och några grymma semesterdagar har jag hunnit med sedan sist. Calle och Carro var hur fina som helst och det märktes att de lagt ner mycket tid och hjärta inför bröllopet.
Semestertrippen som vi gjort tillsammans med syster och Mats såg ut ungefär såhär; Måndag; Ljusdal - Norrköping där vi sov i stuga. Tisdag; Kolmården, åkte vidare till Gränna där vi tältade på campingen. Väldigt fräsch camping för övrigt, wc/dusch o allrum. Onsdag; Polkagrisbesök och vidare färd mot Göteborg och Liseberg. På kvällen åkte vi vidare till Lysekil där vi stannade tills igår. Uppgraderade oss till stuga igen, strosade vid hamnen, fiskade och badade i havet (alla kanske inte fiskade och alla kanske inte badade..). Har haft det himla bra i alla fall och det kan ju bli så att det kommer upp några bilder framöver.
 
Idag blir det ett besök i Åsbo och sen vidare färd till Bollnäs. Eventuell utgång i Bollnäs ikväll, får se hur laddade vi känner oss. Ska ladda upp inför imorgon också då det blir ett besök på Järnvägs. Bra första vecka på semestern som det känns!


Nu är det officiellt

Nu är vi äntligen där, s e m e s t e r ! Inledde den tillsammans med Tobbe och Annelen igår kväll, middag på Strandrestaurangen (?) och sen en lugn tv-kväll i soffan. Nu piffar vi till oss inför bröllopet som vi ska på idag, men hinner skriva några rader medans lacket torkar. Rejäl start på semestern i alla fall, först bröllopet och sen drar vi iväg på roadtrip på måndag. Kommer nog bli hur bra som helst!


RSS 2.0