Ett besök vid slottet

För två helger sedan så bjöds vi (jag & Tobbe, mamma och pappa) in till Wik (ja det var ju inte bara vi som bjöds in såklart, det var fritt fram för besök) de eleverna där, inkl lillasyster, hade avslutningshelg med teateruppvisning, konsert och konstutställning. Och inte minst, uppläsning av egna texter, vilket var största anledningen till vårt besök. Det blev en mysig lördag som startade i ottan och avslutades vid midnatt ungefär. 
 

Maj

Maj 2018 - I love you! Underbart väder och har badat flera gånger redan. Glömmer bort hela tiden att det är maj och inte juni, eller rent av juli. 
Ikväll ska jag hämta hem några pallkragar, behöver utöka samligen som finns här hemma så att jag kan utöka odlingarna lite. Vill plantera nu och det borde väl inte vara några problem - risken för frost borde väl vara över? 
 

Underbara maj

Hej och förlåt för dålig bild i det första inlägget på länge. Önskar min telefon levererade bättre bilder än såhär, men nej. Ville mest bara visa hur underbart det är utanför sovrumsfönstret just nu. Ljuset, grönskan, maj alltså, 2018 års maj bjuder på underbart väder. Badväder, så glad ån rinner alldeles utanför huset. Vardagslyx.
(null)


Tidig morgon

Ändå ganska galet att kliva upp strax före klockan 6 på en lördag kan jag tycka. Samtidigt så är det fint att se världen vakna till liv. 
Ska alldeles strax bege mig iväg mot Söderhamn, utbildning väntar idag och imorgon. Har inte helt koll på vad dagen kommer att erbjuda så det ska bli spännande. 
 

RSS 2.0