Lista över dagen

Sitter här och försöker hitta något recept på snittar tills ikväll. Har hittat ett som vi kanske kan använda oss av, men de flesta recept jag tittat på har det varit lite väl "avancerade" ingredienser i.
Och på  tal om ikväll. Det får bli en lite lugnare kväll än vad vi hade tänkt oss. Åkte till Åsbo med katterna igår men fick vända nästan på en gång. Vi måste kastrera Vidar innan vi kan åka dit igen, så nu är dagarna räknade för honom:P Känns lite tråkigt eftersom tre av dem vi bjudit är allergiska, men det finns inte så mycket att välja på. Känns tråkigt att ställa in festen också, så vi kör på fast i lugnare tempo. Blir det för livat får vi antingen gå ner i källaren (finns festlokal där, hade vi tänkt till så hade man ju kunnat låna den från början) eller så får vi gå på GK's och dricka en godans dyr drink.

Planerna för idag ser ut som följer:

* Vänta på Frida + göra mig iordning inför dagen
* Handla. Dels inför festen + frukost o liknande tills imorgon. Bolaget! Måste fylla på förrådet. Den här gången har jag ganska bra koll på vad jag har hemma i alla fall, annars brukar jag komma på det när jag står där på bolaget att jag kanske borde ha kollat vad som fanns i skafferiet innan jag gick hemifrån. Centrumhuset + bokhandeln. Parfymshopen så att man kan göra sig fin tills ikväll.
* Dammsuga, som sagt ingen idé att göra det tidigare i veckan. Hårbollarna.
* Hacka, röra och blanda. Dona och stå i.
* DollarStore. Har gjort en liten lista på vad vi behöver.
* Ordna middag. Kinamaat.
* Duscha, välja kläder (men jag tror faktiskt att jag vet vad jag ska ha på mig) och göra sig vacker
* Sen, dags för party

Vilken lista, tur att folket inte får komma förens vid 19-tiden ikväll.

Några planer

Äntligen torsdag kväll, imorgon är det fredag! Den här jobbveckan har jag fått kämpa mig igenom, som tur är så har jag haft lördagen att blicka fram emot. Kristian och jag ska, tro det eller ej, ha fest. I början av veckan funderade vi på om det kanske inte skulle komma någon, nu har vi mer börjat fundera över att det kanske kommer för många, haha. Men det blir nog rätt lagom skulle jag tro, alla man bjuder och alla som säger att de ska komma brukar ju i slutändan inte dyka upp. Men det kan nog allt bli trevligt:)

Nu:
* Pyssla med några småsaker inför festen (snacks o musik)

Sen:
* Städa. Plocka undan lite småsaker så att det bara är att dammsuga sen. Ingen idé att göra det nu ikväll med tanke på att våra två små dunbollar ska vara hemma tills imorgon kväll.

Och på tal om imorgon kväll:
* Jag och missarna beger oss till Åsbo (Frida ska kanske hämta mig, iih) och K styr nosen mot Ramsjö


Corpse Bride och Mamma Mia!

För någon kväll sedan kollade jag och Kristian på Corpse Bride, skapad av Tim Burton. Bra och fullig/fin film. Och rolig var den också! Och animationerna var så läckra! Helt klart sevärd, Burton är kung:)



Blev ingen bowling för min del igår kväll, stannade hemma och kollade på Mamma Mia! istället. Hade inte sett den innan, och Kristians mamma lånade ut den till oss eftersom hon tyckte att vi skulle se den. Och vilken film sen! Förstår varför det är så många som sett den, och som sett den flera gånger. Jag tycker att filmen var som ett lyckopiller (inte för att jag ätit det någon gång, men som jag kan tänka mig att det känns efter att ha ätit ett i alla fall), lyckokänsla och fötterna svängde villigt med i varje sång. Och den är nog lite beroendeframkallande den filmen, för jag skulle lätt kunna se den ikväll igen. Får nog köpa ett eget ex tror jag så att jag kan kolla när jag vill.

Idag hade vi sådan tur att vi fick en tvättid, så jag håller på att tvätta för fullt. Skönt att få undan en del eftersom tvätthögen växt till ett ganska rejält berg.

Middag + SATC

Nu kommer bergis Kristian tycka att jag har ätit en för dålig middag, men en tonfisksallad är väl inte fy skam? Speciellt inte när den innehåller fetaost. Jag har varit sugen på sallad i flera dagar nu, så lika bra att passa på när inte K är hemma och ska äta, eftersom han inte har varit lika sugen som jag. Sen så vill jag inte gå och handla heller, för det blåser fortfarande. Vi ska handla sen, och skulle det vara så att jag är hungrig då så får jag väl köpa nånting mer att äta helt enkelt.

Nu ska jag sätta mig i soffan och äta min middag och kolla på ett avsnitt av SATC.



Mamma, pappa och Frida var hem till oss igår och lämnade en väska (som jag använde idag på isen) och Vidar passade på att ta sig en tupplur i den:)


Friluftsdag

Lördag idag, och jag klev upp klockan 06:30 i morse! Det är ju så att man börjar fundera om allt står rätt till...haha:) Har tillbringat några timmar på isen med Annelen, Lindax2, Jan, Emma, Elias och två till grabbar. Har glömt bort namnen tyvärr men mitt minne är ju inte speciellt bra.
Men rackarns vad det blåste! Vi satt vid en liten dunge (kan man kalla det det?) och där var det någorlunda lä, men ute på isen där var det rena orkanvindarna ibland. Det var trevligt i alla fall, även fast det till och med blev för lite fikat för både mig och Annelen, och allt pågrund av vädergudarna. Och varje gång jag gör någon liknande aktivitet på vintern så inser jag att jag skulle behöva skaffa mig ett par rejäla kängor, gärna med inbygda element. Trodde nästan att tårna skulle trilla av där ett tag.

Planerna inför ikväll är inte spikade. Just nu känner jag för att krypa ner under en filt och kolla på film, men tjejerna ville att jag skulle följa med och bowla. Får väl se vart det slutar.

Blev inga bilder idag heller även fast kameran fick följa med ut. Vi kanske kan planera in en till pimpeldag i mars? Känns som att chansen till sol är större då än nu.

Full fart mot helgen

Motivationen var 0 idag på jobbet, såå tråkigt! Men lyckades kämpa mig igenom jobb-dagen, och nu är det ju faktiskt bara två dagar kvar att jobba den här veckan (1,5 egentligen, slutar 12:30 på fredag!) och sen är det helg! Och gissa vad som eventuellt står på planeringen inför helgen då? Pimpling på lördag! Otippat eller vad? Men jag måste nog höra mig för vilken tid som är planerad...hur tidigt är fiskarna vakna?

Nu ska jag göra K sällskap i soffan, jag tror minsann att han tycker det är lite ovant att jag har lagt beslag på datorn:)

Avslappnad;)

Utmärkelse!


Såhär ligger det nämligen till, jag har fått en liten utmärkelse i Jennicas blogg! Tack tack tack, min första utmärkelse och allt!:)

Om man har mottagit en utmärkelse så ska man:
* Kopiera bilden och lägga ut den på sin blogg
* Länka till den du har fått den av
* Ge vidare till sju andra
* Lämna en kommentar i deras bloggar så att de vet om att de har fått en utmärkelse

Men nu är det såhär att jag läser inte så många bloggar, så jag tänker inte skicka den vidare. Jag behåller den själv helt enkelt, haha;)

O'boy, O'boy, O'boy






Bilder från kvällen

Har just varit och fikat med Annelen på Finess, ostfralla och tobleronebiskvi, mums!

Idag känner jag mig motiverad till att göra i ordning här hemma, hoppas att det håller i sig så att jag hinner börja åtminstone. Jag är för slapp. Vi är för slappa.

Igår:








Fransklänningar

Jag visste inte att jag tycker att fransklänningar är fina, men jag gillade Annikas klänning som hon bar ikväll. Fransarna svängde ju så fint i dansen, och färgen gillade jag också. Liksom färgen på Lailas klänning, modellen däremot tyckte jag påminde lite för mycket om en baddräkt på något vis. Och som hon dansar! Men stämmer det att hon har varit danstränare tidigare? Läste det någonstans. Även om hon inte dansat just de här danserna så borde hon ju ha en liten fördel. Fast det är väl detsamma med sångare/sångerskor, de bör ha rytmen i blodet i alla fall.

Blev inget besök av Annelen ikväll, hon tyckte att det var för kallt ute för att sticka ut nosen. Och det kan jag väl förstå, det är ju inte varmgrader ute direkt.
Funderade på att kolla på den nya serien Samantha som börjar kl 22:40 på 4:an efter Let's Dance, det kanske kan vara något?

Fredag kväll; Let's Dance

Har just noterat att det är Let's Dance ikväll, varför hade jag fått för mig att det sänds på lördagar för? Ska nog ta och ordna lite gott och krypa ner i soffan och kolla på det, får se om Annelen gör mig sällskap eller inte.

Grymt dålig uppdatering i bloggen för tillfället, men jag blir lite småirriterad måste jag säga för de inlägg jag skriver verkar inte bli publicerade! Why? Hoppas att det fungerar som det ska snart i alla fall, jag blir ju inte mer motiverad av att blogga om det inte ens fungerar.



Lite Frida-inredning


Måndag

Idag var jag i alla fall såpass pigg så att jag orkade pallra mig till jobbet. Blev dock inte telefon hela dagen för det pallade inte rösten, fick sitta med ärenden de sista två timmarna, nice.

Och nu må ni tro att det kliar i pysselfingrarna! Både vad gäller inredningspyssel och annat pyssel. Får väl se om det blir något av mitt eventuella projekt, ska försöka känna efter först så att det inte bara blir ett inpulsköp.

Nu: dags att ringa Åsbo för uppgifter om onsdag.

Sick

Jag är hemma från jobbet idag, sjuk. Igen. Både jag och Kristian fick en sådan otrolig hosta igår, och jag vaknade upp med feber idag så jag stannade hemma. Nu har jag en alvedon i kroppen så livet känns lite lättare igen.

Vi har åter fastnat i One Tree Hill-träsket, den är ju så bra den serien! Men saknar OC-Ryans knytnäve och aggresivitet ibland, Lucas Scotts högerkrok är inte alls lika effektiv.

Grattis till syrran som just klarade uppskrivningen!:)






Eagle Eye

Har just varit iväg på  en mysig fika med Annelen, var en del folk ute som jag kände igen faktiskt, roligt! Nu sitter jag här hemma och börjar bli lite sugen på att spela Wii, men jag vet inte riktigt hur jag ska koppla ihop allt? Men det kanske inte är så svårt om man väl försöker.

Tittade klart på en film igår, Eagel Eye. Superbra var den! Nu vill jag titta på Corpse Bride också, fick den i julklapp men än så länge ligger den helt oöppnad och bara väntar på att få hoppa in i dvd:n.

Hemma igen

Äntligen hemma från jobbet! Var hemma 45 minuter senare än vad jag skulle ha varit eftersom tåget var ersatt med buss. Lika var det i morse också, så jag kom lite sent till jobbet.

Ikväll blir det nog häng i soffan som det känns som just nu, pratade just med Annelen och hela gänget var samlat hemma hos henne. Skulle vara roligt att gå dit, men jag vet faktiskt inte om jag orkar. De hade visst tänkt komma hit också,  men där fick jag lov att sätta stop. Måste nog städa lite innan det får komma nå folk hit, vi är hopplösa!

Nu kommer Krisitan hem, så nu ska jag vara lite social.

En solig dag i januari

Det blev en lugn hemmakväll igår. Kristians mage var inte att lita på, ond och illamående, och då är man inte på topp för att bjuda hem folk. Och sen skulle det ha känts dumt att göra det också, eftersom vi inte visste vad det var.

Idag blir det till att ladda batterierna för imorgon är det back to work igen. Skulle ha jobbat i måndags och i tisdags den här veckan, men jag stannade hemma på grund av förkylningen. Men nu känns det bättre även om jag fortfarande är täppt i näsan och har lite hosta.
Ska försöka få i ordning datorbordet idag tänkte vi, börjar väl bli på tiden misstänker jag. Ska bli skönt att få bort några sladdar från golvet!:)
Borde nog sticka ut näsan i den fina januarisolen också, ser ut att vara skönt väder ute.

Förresten, på tal om back to work. Jobbar ju bara en dag, sen är det helg igen, sjukt skönt! Och hur ser planerna för helgen ut? Tell me! Wanna do something fun.

En julklapp


Vidar öppnar paket, han kan han också


Haha:D


Kattmys<3


RSS 2.0