Spänd väntan...

...på korten från helgen förstår jag! Och ni får nog allt vänta lite till;) Men jag kan säga såhär, det finns inga hemska bilder på kameran.

Har jobbat i två dagar nu och vad ska man säga? Gud vad roligt det är. Pratade med en kändis igår i alla fall, det ni. Trevlig var hon också, det tackar vi för.

TV-nörd?

Idag på förmiddagen så har jag suttit ute och läst bok och njutit av solen. Hoppas att veckan fortsätter såhär, med sol sol sol! Tyvärr så ser utsikterna för kvällen inte alltför lysande ut, några mörka åskgubbar ser nämligen ut att ha letat sig fram.

Igår kväll spenderade jag och Kristian kvällen framför tvn. Vi tittade på det sista avsnittet av House som vi hade, och sen även på en Wallander-film, Hämnden. Och ikväll blir det Allsång med Lotta!

Sammanfattningsvis så kan man säga såhär

Det fortsätter att vara krasst med inlägg eftersom jag endast bloggar från Åsbo-dator för tillfället.

Har haft en bra midsommar i alla fall. Fredagen spenderades först i Ljusdal där bakning (se tidigare bild på rulltårtan) stod på schemat. När K slutat jobba åkte vi till Järvsö o grillade med Frida. Kyckling, majs, champinjoner och sen potatisgratäng och sallad till det. Inte helt fel! Senare på kvällen övade jag och Frida på några snygga dansmoves, vi är grymma! :D
Igår blev det en sväng till Stenegård och marknaden. Kom hem med kokosbollar (ett måste!), godisremmar och chips. Så nyttigt, så nyttigt.

Nu börjar det dra ihop sig till en fisketur, har varit ute och samlat ihop lite mask så nu jäklar ska här fiskas! Kristian och pappa ska bara komma hem från moppeturen först, sen så bär det nog allt iväg.



                                             


Foton tagna för några timmar sedan i mammas trädgård.

Då börjar uppladdningen



Är ni på G tjejer?

Midsommarafton









Summertime

Igår när jag tänkte sätta mig och blogga så fungerade det inte, och idag när det fungerar så har jag egentligen ingen lust. Våran dator fungerar fortfarande inte, så jag lånar den i Åsbo nu när jag är här. Mamma har hjälpt mig att tona håret idag, så nu är jag midsommarfin. Eller nåt.
Vi har fortfarande inte någon exakt plan för imorgon kväll, men på lördag eller söndag är det tänkt att vi ska gå på marknad i alla fall. Äta några varma chips, mums!

Tjejer, fortsätt att håll andan! Det kanske kommer fler bilder från någon av våra tokiga partykvällar snart! ;)

Och förresten! På tisdag drar Allsången och Morden i Midsomer igång, summertime!

Torsdag

Och så är man på plats i Åsbo igen. Ska hjälpa mamma med håret snart och efter det blir det kanske sängen och en bok? Fast beror väl på hur trött jag är och hur lång tid det tar med färgningen.

Imorgon tar kusin studenten, så det blir ett besök utanför Slottegymnasiet o sen till Hennan för middag + fika. För jag förutsätter att vi får fika också, right?
Tittade precis vädret, och ser det ut att bli hyfsat väder imorgon ändå. I alla fall om man jämför med idag, för idag har det regnat.

Fick besök av två snygga bruttor igår kväll också, Linda o Annelen. Passade på att bjuda över dem på fika eftersom jag var i bakartagen.

Fördelen med datorn i Åsbo är att alla gamla bilder finns samlade här;

Annelen, stålkvinnan


Linda, och jag vet inte om vi vill veta vad hon har på huvudet

Skogskatter

Det blev en promenad tidigare idag med missarna och Vidar testade för första gången att klättra i träd. Och jag tror minsann att han fick mersmak! Freja däremot förstod inte grejer riktigt..













En shoppingpåse

Har varit i Åsbo i några timmar nu så tänkte passa på att skriva några rader här. Har en hel del bilder att visa!

Frida och jag gjorde ju en tripp till Hudik igår, kom hem med en skön tröja o en fin klänning, ett par brillor och en picnic-väska med kylfunktion. Vi avslutade resan med ett Happy Meal + en varsin muffins, mumma! När vi kom hem till Ljusdal igen blev det några parti Mariokart innan jag skjutsade hem Frida.


Annan bild på kläderna kommer nog senare.

Badat masken

Är i Åsbo idag igen, blev en spontantripp hit när vi fick lust att fiska tidigare idag. Blev dock ingen fisk, det var ingen som var på hugget idag. Bara jag! :D Ska stanna här och äta middag, pärgröt och fläsk, det är riktig mat det! Synd bara att jag inte kan äta så mycket av det, lite för tung mat för min mage.

Fotbollen tittade vi på hemma från soffan, Martin, Cicci och Lars gjorde oss sällskap. Vidar hade en mycket bra taktik för att få fotpallen för sig själv, ha! Matchen i sig gick ju inte så bra direkt, hoppas att det går bättre på onsdag mot Malta.

Imorgon börjar min semester på riktigt och det ska bli så skönt! Frida och jag ska göra Hudik osäkert, får väl se om vi gör något bra fynd.
Vi kanske, kanske, kanske får dator till veckan, annars så kommer jag passa på att blogga om jag ska hit något mer. Kanske blir imorgon, men annars så blir det nog på tisdag. Kanske.

Linda uppskattade bilderna i förra inlägget och hon ville hemskt gärna att jag skulle lägga upp flera. För visst var det väl så du skrev? ;)


Kick some ass

Dags att sparka igång dagen ytterligare tror jag bestämt. Åka till Ljusdal, handla och sen åka tillbaka hit igen. Det blir ett väldans åkande men det gör inget. Ska komma ihåg att hämta mitt bankkort hemma också, det funkade inte att logga in på internetbanken här. Beror nog på att jag misslyckades med att installera nånting vad det nu än var förut. Men måste allt pilla i mig någonting att äta innan jag åker, annars så svimmar jag nog efter vägen!

Nu lär jag få smisk, men lägger upp två bilder från våran studentvecka -04. Haha, vi hade grymt roligt den måndagen!

Maria, jag och Linda

Nej, det är inte Spice Girls även om man skulle kunna tro det ;) Annelen, Linda, Maria och längst fram, Linda igen

Jag gråter en smula över den kassa bildkvalitén, men det får vi visst leva med.

Lediga dagar

Måste be om ursäkt för dålig uppdatering, men det finns giltig anledning till det. Våran dator har sagt godnatt för ett litet tag, och fungerar inte för tillfället.  Jag passar på att låna datorn nu när jag är i Åsbo. Kristian och Martin är på moppe-tur idag med pappa och hans kompisar, moppe-rally i Stocksbo närmare bestämt! Haha, undrar hur ont i arslet de kommer ha ikväll?
Och ikväll så laddar vi upp inför fotbollen, klockan 19 börjar sändningen. Men jag vet inte riktigt hur planerna ser ut, soff-titt eller Järnvägs-titt?

För övrigt; NU HAR JAG SEMESTER! Så skönt! Tänkte börja semestern med en tripp till Hudik med Frida på måndag, shopping.
Jag klickade hem två underbara böcker från Bokus förra veckan också, men mer om dem kommer när jag har tillgång till kamera. Kristian lånade min idag eftersom Pontus lånat hans. Kan säga så mycket som att den ena är en bakbok och den andra en virkbok. Observera att jag inte kan virka, men man kan ju alltid försöka!

Burk och giraff, inköpta på Kardemumma.




RSS 2.0