Soluppgång

Åh, saknar solen! Det har varit så grått i flera dagar nu, kommer inte ihåg senast solen visade sig. Och mornarna är så mörka, funderar varje morgon på om jag har klivit upp för tidigt. Men det har inte hänt än i alla fall.

Har inte använt ugnen till att baka i förens nu ikväll och jag kan väl säga som så att den är bättre och snabbare än den förra. Dagens plåt med fröknäcke får åka i soporna alternativt bli fågelmat. Tråkigt, men tur att det går snabbt att sno ihop. Får bli en ny plåt snart nog.


En kanin

Alltså, jag tror att jag blir galen på den nya uppdateringen till iPhonen! Behöver knappt nudda telefonen så vaknar den till liv och vill bli upplåst, lite irri faktiskt. Verkligen i-landsproblem men ändå.

Vi var på 1-års kalas i helgen, och 1-åringen bjöd på superfina tårtor! Kaninen är en avbild av den som hon sover med om nätterna.


Söndagsbestyr

Söndag och hemmafix står på schemat. Har dammsugit, tvättar, ska diska och sen försöka ta itu med min klädhög som pryder sovrumsgolvet. Gah, så tråkigt att sortera kläder, skönt när det är klart dock! Ska försöka rensa ur så mycket som möjligt, önska mig lycka till...


Oktober

Ikväll så hoppas jag på att det blir ett yogapass. Det har varit uppehåll i två veckor + att jag var sjuk förra veckan, så har inte varit där på länge som det känns! Har haft fullt upp med flytten så uppehållet passade ändå bra, men är lite ledsen över att jag inte kom iväg förra veckan.

Till helgen vankas det 1-års kalas, hur fort går tiden?!


Första snön

I fredags så föll den första snön för den här vintern. Inte många flingor, och ingenting som stannade kvar någon längre stund, men ändå de första flingorna.
I helgen så har vi fortsatt stöka i vårt nya hem, blivit bjudna på middag hos grannen, haft finfrämmande på bingo-spel. Mysig helg som gick alldeles för fort.


RSS 2.0