Mysig start på helgen

Invigde helgen med ett besök på Lill-Babs Caffär, pizzabuffén där blev kvällens middag! Hade middagsdejt där med en gammal kompis + hennes sambo (+min sambo), mysigt, måste göras om!
Nu slappar vi i soffan, Sverigematchen visas på tvn och värmeljusen sprider ett mysigt sken.

Igår kväll så kollade vi på årets första julfilm, En underbar jävla jul, och till den drack vi glögg och åt pepparkakor. Jag älskar julen, åh! Jag tyckte att filmen var sevärd, lite halvtokig sådär.


Baby, it's cold outside

Vinter, vinter, vinter! Det har snöat i flera dagar och flingorna fortsätter att dala utanför fönstret! Hoppas verkligen på en vit jul i år eftersom det blev en grön förra året. Det sägs att det här kommer bli den kallaste och snörikaste vintern på 6 (?) år, hoppas!
Vi pratade lite lätt om att köpa säsongskort i Harsa så att vi kan skida där i vinter, bor ju så nära nu så måste ju passa på. Blev typ inget åkt förra vintern men är ju roligt + bra träning samt skönt att vara ute i naturen. Åh, snötyngda granar, så fint!


Första november

Första november, snön faller utanför fönstret och snart står julen för dörren. Längtar efter glöggdoft och nybakade lussebullar, adventsljusstakar i fönstret och grandoft inomhus.


RSS 2.0