Tisdag den 14:e mars

Smågrynen har varit på förskolan idag på förmiddan och jag har varit hemma och knåpat personligt brev, sökt jobb, diskat och kokat lingonsylt. Känns skönt att dom trivs så bra på förskolan och att dom tycker att det är roligt att vara där, är ju så mycket lättare att lämna dom på morgonen då. Märks ju på dom när vi bara är hemma att dom blir understimulerade efter ett tag, så miljöombyte och att träffa andra människor tror jag är bra. Sen kan jag tycka att det känns väl länge att ha dom där en hel dag när dom fortfarande är såpass små, och jag skulle tycka att det var tråkigt också att knappt få träffa dem på vardagarna. Får se hur det blir när jag börjar jobba igen, hur länge de kommer gå om dagarna. 
 
Nu sover dom sin dagsvila och jag har just ätit lunch, blev havregrynsgröt med nämnda lingonsylt och protinella idag. Mums, har saknat lingonsylten till gröten! Får se om jag hinner få ihop en till jobbansökan nu innan nån av dem vaknar. Sen blir det kanske en tur till affären i eftermiddag, behöver fylla på lite i skåpen.
(null)
 

Nya tider

Nu är det nya tider här hemma då jag för en vecka sedan klev in i jobbsökarvärlden då jag blivit arbetslös (arbetssökande, jaja). Efter en herrans massa år på Fortet (vill ej räkna pga får bara ångest av det, haha) så är det äntligen dags för mig att jobba någon annan stans. Kanske inte alla som är glada över att bli av med jobbet (pga arbetsbrist, jag har skött mig bra) men jag är det! Vi får se vad som väntar runt hörnet, nåt kommer ju dyka upp så jag är inte orolig. 
 
Lördag till söndag spenderade jag o barnen i Åsbo. Strålande sol båda dagarna så det var skönt! Promenderade med vagnen, åkte pulka och kollade på kossor och traktorer, läste böcker och röjde runt inomhus. Vilda o Valter somnade lagom till mellofinalen på lördan så kollade på den med mamma o pappa. Har bara sett lite halvt av en deltävling tidigare men nu har man väl sett det bästa då? Känns inte som att jag missat så mycket om jag ska va ärlig. 
 
Nu virvlar det snö utanför fönstret och det ska visst snöa till o från i tre dagar som det såg ut, sen hoppas jag att solen hittar tilbaka! 
  (null)
(null)

RSS 2.0