Lördag den 11:e augusti

Jättefint bröllop och några grymma semesterdagar har jag hunnit med sedan sist. Calle och Carro var hur fina som helst och det märktes att de lagt ner mycket tid och hjärta inför bröllopet.
Semestertrippen som vi gjort tillsammans med syster och Mats såg ut ungefär såhär; Måndag; Ljusdal - Norrköping där vi sov i stuga. Tisdag; Kolmården, åkte vidare till Gränna där vi tältade på campingen. Väldigt fräsch camping för övrigt, wc/dusch o allrum. Onsdag; Polkagrisbesök och vidare färd mot Göteborg och Liseberg. På kvällen åkte vi vidare till Lysekil där vi stannade tills igår. Uppgraderade oss till stuga igen, strosade vid hamnen, fiskade och badade i havet (alla kanske inte fiskade och alla kanske inte badade..). Har haft det himla bra i alla fall och det kan ju bli så att det kommer upp några bilder framöver.
 
Idag blir det ett besök i Åsbo och sen vidare färd till Bollnäs. Eventuell utgång i Bollnäs ikväll, får se hur laddade vi känner oss. Ska ladda upp inför imorgon också då det blir ett besök på Järnvägs. Bra första vecka på semestern som det känns!


Kommentarer
Postat av: Madde

Vilken härlig semestertripp!! :)

2012-08-11 @ 11:40:09
URL: http://cochise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0