Det kommer, det kommer...

Har en hel del bilder att visa här, men jag tror inte att av har något bildhanteringsprogram för tillfället? Måste fråga Kristian utifall jag har fel!

Lördag kväll i alla fall, och jag försöker dricka en Apple Martini - den lär räcka hela kvällen som det känns just nu. Staark, inte allt leka med! En drink för Madde skulle jag tro, hon dricker som en redigan karl hon! :D

Kommentarer
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Hej tjejen!

Ja visst är det roligt när det händer massa! Men det allra roligaste är att min syster kommer lör-sön, men det kunde jag inte skriva i bloggen. Hon (o hennes blivande man) ska nämligen överraska pappa (han läser bloggen). Vi har ju inte växt upp tillsammans och därför blir det inte att vi ses så ofta och hon är oftast inte med vid födelsedagar och så, så pappa kommer bli riktigt glad :) Det ska verkligen bli kul att se hans min, tror han kommer fälla en tår eller två :) Inte setts sen i september förra året, o innan det var det 2 år sen. Iaf.. kul när det händer massa :)

Jo då, annars e det bra med mig! Skolan flyter på, inte särskilt kul att plugga på sommaren, men vad gör man ;) Hur e det med dig då?

Ja men precis! Hoppas ju såklart att det funkar, men om inte annat fick jag ju billig lunch och middag i 10 dagar. 300 spänn för 10 dar liksom ;)

Du får ha det kalas!

Kram Jennica

2009-07-05 @ 03:12:52
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0