Vi bygger torn av kartonger

Måste erkänna att det finns en del att plocka i här hemma. Har tagit en liten paus i packandet nu för att betala några räkningar. Bäst att komma ihåg att göra det medans datorn inte är nedpackad och internet fungerar. Kommer bli utan det i några dagar nu när vi flyttar, de hinner inte koppla in det tills vi flyttar in. Vilket beror på att vi var lite sena med att anmäla flytten. Jaja.

Idag var en otroligt seg dag på jobbet! Även fast jag slutade 16:15 så segade sig dagen verkligen fram. Ännu värre var att det kändes som fredag, som tur är så är det fredag imorgon!
Planen är att vi och katterna ska åka till Åsbo imorgon. Antingen före eller efter Idol (Nu hjälps vi åt, alla måste rösta. En röst på Kevin, en på Alice och en på Robin). Jag skulle tro att det blir efter Idol, blir så stressigt om vi ska hinna dit före. Jag är inte hemma förens vid halv 7 imorgon, och sen kan det kanske vara bra att vara här någon timme på kvällen och packa lite mera.
Nyckeln till lägenheten får vi imorgon i alla fall, skönt. Första budet var att vi kanske inte skulle få den förens på söndag och då började det kännas lite stressigt. Men nu känns det helt okej. Nu har vi lördan på oss att flytta över allt från den här lägenheten till den nya, och städa ur den gamla. + att vi kan städa här på söndag också. Det hinner vi ju lätt, visst va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0