Ett litet hej

Jag insåg precis att det har uppdaterats dåligt här på bloggen, men det är inte alltid (mest inte) som vi har tillgång till wifi och för det mesta hinner jag inte med bloggen. Lättare o smidigare på instagram då vi har för mycket annat roligt att göra! 

Dom första tre dagarna på våran resa spenderade vi i Auckland, största stan på NZ (om jag minns rätt) men inte huvudstaden. Flygresan gick bra även om den var lång. Vi fick skjuts av lillasyster o Mats till Arlanda, och sen flöt flygbytena bra både på Heathrow och på flygplatsen i Hongkong. Vi var lite nervösa över bytet där eftersom vi hade bara drygt en timme på oss, men det gick förvånandsvärt smidigt! 
När vi väl landat i Auckland så gick vi direkt till hotellet och lämnade in våra väskor (rummet var inte klart då vi kom nån timme innan incheckning) och sedan strosade vi ner på stan och åt lite lätt och försökte hålla oss vakna. En tidsomställning på 12 timmar är inte det lättaste, och det hela slutade med att vi somnade kl 16 på eftermiddagen och vaknade kl 04.30 dan efter. Mindre bra alltså. Dag två i Auckland så gick vi runt lite på stan, kollade in en park, åkte upp i Skytower och strosade i hamnen. Även den här kvällen hade vi svårt att hålla oss vakna, men vi höll ut till kl 21 och hade därmed vänt på dygnet hyfsat i alla fall. Sista dagen i A spenderade vi som sagt på zoo, jättefint och mysigt så det rekommenderas! 

Det får bli allt för ikväll, för nu börjar det bli dags att sova efter en hel dags vandring i supercool miljö! 



Kommentarer
Postat av: Caroline

Ser fram emot att få se mer bilder :D :D

2015-02-12 @ 16:32:41
URL: http://awesomecaroline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0