Fredag den 2:a november

Här kommer en liten uppdatering från mitt i flyttröran! Vi har kommit på plats i huset (a visst förstår ni, det är ett helt hus vi hyr) och hunnit sova där i två nätter. Kommit på plats är väl kanske att ta i, men vi har fått in alla lådor och en del av dem har blivit uppackade. Några möbler står på plats, några väntar på sin placering, några ska vi hämta och lite måste vi införskaffa. Vi hittade till exempel ett väldigt fint soffbord igår som vi funderar på att köpa. Vi ska titta runt lite till först.
Våra föräldrar har varit till stor hjälp dom här två dagarna som vi packade ur lägenheten, städade och sedan packade in allt i huset. Vi hade fortfarande burit grejer om inte de hade hjälpt till. En tackmiddag är nog på sin plats tror jag.
 
Idag har vi jobbat hela dagen lång men nu har vi äntligen fått göra helg. Ikväll ska vi försöka röja lite mer bland alla lådor för imorgon så ska vi dels lämna bebispresent, dels på ljuständning och sedan så får vi besök på eftermiddan/kvällen. Söndagen kommer nog ägnas till att röja också. Måste försöka hitta igen datorladdaren som verkar ha kommit på vift i flytten, vi hoppas på att hitta den i någon kartong här någonstans...
 
Det får bli ett tråkigt inlägg utan bilder det här, men det kommer, tids nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0