Tyskungen

Blev en rask promenad med Annelen och Linda tidigare idag, vi var alldeles trötta när vi kom hem till Linda igen. Men vi kompenserade det hela med en varsin (jag, Annelen, Kristian o Jimmy, Linda skulle äta med Niklas) pizza sen. Inga kalorier förlorade där inte!;)

Och nu, boktips! Har ni inte läst Camilla Läckbergs tidigare böcker så är ju förslaget att ni slutar läsa nu. Eller hoppa över det kursiva helt enkelt.

Tyskungen författad av Camilla Läckberg

"Varför har Erica Falcks mor sparat en gammal naziastmedelj? Frågan lämnar henne ingen ro och till slut söker hon upp en pensionerad historielärare för att få reda på mer om dess ursprung. Men mannen beter sig underligt och kan inte ge henne några svar.
Två dagar senare är han död. Ihjälslagen.
När Erica får höra talas om mordet blir hon bestört. Efter lång tvekan har hon börjat läsa sin mors dagböcker. Där kommer det fram att modern under andra världskriget umgicks i samma krets som den mördade mannen. Kan Ericas besök ha satt igång ett händelseförlopp som ledde till mord? Vem är beredd att mörda för att sanningen om det förflutna inte ska komma fram?
"

Nu ska jag snart sticka iväg för en glass med Annelen. Det svenska sommarvädret har bjudit på det mesta idag, moln, regn, sol, blåst. Solen är framme just nu men den hinner gå i moln flera gånger innan vi har börjat äta glass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0