På slaget tolv

En bok jag läste ut för en vecka sedan eller två. Läs den, den var bra.

"Phoebe MacNamara är Savannahs främsta gisslanförhandlare. Hennes skicklighet kommer från de personliga erfarenheter hon har i ämnet: när hon var tolv år hölls hon tillsammans med sin lillebror och sin mamma som gisslan och terroriserades i timmar.
Hon vet precis när hon ska ge efter och när hon ska ingripa - och hon får bra träning på hemmaplan i det vackra MacNamara House med sin sjuåriga dotter Carly och en mamma som sedan den traumatiska händelsen för tjugo år sedan inte vågar lämna huset.
Men en så kompetent kvinna är inte alltid populär bland manliga kollegor och hon får ständigt vara på sin vakt. Denna försiktighet gör att hon även håller uppvaktande män på avstånd, men Duncan Swift är annorlunda, han ger inte upp.
En dag råkar Phoebe ut för ett brutalt överfall - i polishuset - och kort därefter börjar hon få hotfulla meddelanden på tröskeln till sitt hem. Ibland hör hon en vissling utanför fönstret, ständigt samma melodi. Vad betyder det? Är det någon av hennes kollegor som vill henne illa? Med Duncan som stöd tar hon upp jakten på den anonyme plågoanden, och det är bråttom..."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0