Veterinärbesök

Idag så blev det visst en ledig dag från jobbet, en oplanerad sådan dock. Vi har varit till veterinären idag med Freja. Vi trodde först (här kommer det mycket info som kanske inte är alltför trevlig att läsa!) att hon hade fått analsäcksinfektion, för hon tvättade sig som en tok där bak igår, och hon var alldeles röd och svullen. Veterinären trodde inte att det var det, däremot att hon blivit blöt där bak, och sedan att huden skavt och att hon sen blivit irriterad. Vi har fått en savla till henne i alla fall, och hon fick en spruta antibiotika som räcker i 10 dagar. Men det är inte allt. Freja ska gå ner i vikt, så vi köpte nytt foder till henne också. Så nu ska katten bantas, precis som Jennica får göra med sin katt:) Jag hoppas att det kommer gå bra bara.

Nu ligger hon på sängen och sover med en tratt runt halsen. Hon måste ha den så att hon inte tvättar bort salvan. Så det blir nog tratt i några dagar framöver nu tyvärr, stackars missen.

Men visst har hon väl en skön stil?:)

Kommentarer
Postat av: SofiaHsmycken

Hej! Kolla in min sida med handgjorda silver och namnsmycken. Just nu lite julklappserbjudande och frakten är fri om du handlar mer än 200kr :) Välkommen!

2009-11-26 @ 14:44:58
URL: http://sofiahsmycken.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh hon är ju så söt ^^

2009-11-26 @ 15:16:38
URL: http://aci.blogg.se/
Postat av: Annelen

stackars freja =( ser ut som molly gjorde när hon vart påkörd och skulle ha tratt.. den va inte så populär.



tack igen för allt =) vad skulle jag göra utan dig gumman!!

2009-11-26 @ 19:52:16
Postat av: missbill

heeej:D fin blogg:)hoppas allt är bra:) kolla gärna in min stylist blogg, vore jätte gulligt om du lämnade en komentar där:) kraam

2009-11-29 @ 19:06:14
URL: http://sarabillstroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0